Peki monitör olarak nasıl acaba oledi merak ettiğim için aldımAlıntıyı görüntülenormalde ederi 32 falan değil normalde ederi zaten 22 23 24 yani ederi fiyatında
Şuan en ucuzu 32k ondan dolayı kafam biraz karıştıBana Fiyat Normal Geldi, TekraMarket Yıllardır MSI’ın Resmi Satıcılarından Diye Biliyorum Sorun Olacağını Sanmıyorum.
msi ve oled. balPeki monitör olarak nasıl acaba oledi merak ettiğim için aldım
ben aynı monitörü 1 ay önce 26199 TL'ye aldım severek kullanıyorum şuan hayırlı olsun.Arkadaşlar attığım monitörü 24 bine aldım şuan en ucuz 32 bin daha 2 gün oluyor alalı acaba kullanılmış ürün olma ihtimali varmı
Oledlerin parlaklığı az diyolar o konuda sıkıntı yaşarmıyımmsi ve oled. bal
Çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun ben iyi fiyata almışım ozamanben aynı monitörü 1 ay önce 26199 TL'ye aldım severek kullanıyorum şuan hayırlı olsun.
lg sepette %15 indirim olayları vardı orda lg 704A 20 küsüre geliyordu o daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorumPeki monitör olarak nasıl acaba oledi merak ettiğim için aldım
piyasa fiyatının biraz altında almışsınız evet.Ölenlerin parlaklığı az diyolar o konuda sıkıntı yaşarmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun ben iyi fiyata almışım ozaman
21k piyasasıOledlerin parlaklığı az diyolar o konuda sıkıntı yaşarmıyım
güneş alan yerde yansıma yapar ekran. görmek zorlaşır ama doğrudan almıyorsa sorun olmaz. cam gibidir oled ekranalrıOledlerin parlaklığı az diyolar o konuda sıkıntı yaşarmıyım