🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

FH6 için deluxe veya premium edition almaya değer mi ?
Grram değmez bence çok çok çok çok pahalı. Keşke 25 dolar falan yapsalarmış normal sürümü. Gerççi adamlar için 30 birim yapıyor bizim için 1500 birim... Keşke bu fiyatlandırmalar üzerinde biraz dursalar da TR dekigaribanlar 2 oyun alıp oynasın 1 aydır sistem bommboşş yatıyor.

Grram değmez bence çok çok çok çok pahalı. Keşke 25 dolar falan yapsalarmış normal sürümü. Gerççi adamlar için 30 birim yapıyor bizim için 1500 birim... Keşke bu fiyatlandırmalar üzerinde biraz dursalar da TR dekigaribanlar 2 oyun alıp oynasın 1 aydır sistem bommboşş yatıyor.
Bencede çok pahalı. Kardeşim için almak istiyorum mecburen standart sürüme o parayı verecez gibi duruyor

Şunlar da benden gelsin

Şunlar da benden gelsin

Exodus alınır

nasıl oyun hocam az çok açıklarmısınız veya hangi oyunlarla benzer
Japon rpgnin gelismis hali savaş sistemi var . Hack and slash benzeri . Almadan önce combati icin videosunu izle begenirsen Hikayesi , grafikleri cok iyi zaten . Oneririm .

Şunlar da benden gelsin

Metro serisinde bir tek exodus kalmıştı ve bodycam alsam mı emin olamıyorum oynayan var mı ?

Arkadaşlar indirimde değil fakat oyun arıyorsanız kesinlikle Control Resonant oynayın. Çıkamıyorum ben oyundan :D Bitse Witcher'a geçicem

cyberpunk 5 dolar olsaydı yapıştırcaktım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,489
Üyeler
204,450
Son üye
kasaba
Geri