🔥İndirim Ubisofta Far Cry 6 150 + Her Oyunda Kullanılabilir( Bahar İnd. Üstüne %20 İndirim Kodu)

Tüm far cry ları ve tüm asassins leri oynamış biri olarak bana göre en iyi far cry oyunu 5 ek paketlerine birlikle ve en iyi asassin oyunu odysse ek paketleriyle birlikte. Hatta şuan valhallayı oynuyorum ve bu oyunun en iyisi DLC olan paris kuşatması-paris siege...
Naçizane fikrim....

Tüm far cry ları ve tüm asassins leri oynamış biri olarak bana göre en iyi far cry oyunu 5 ek paketlerine birlikle ve en iyi asassin oyunu odysse ek paketleriyle birlikte. Hatta şuan valhallayı oynuyorum ve bu oyunun en iyisi DLC olan paris kuşatması-paris siege...
Naçizane fikrim....
AC lerin hepsi bende var zaten hocam ezio üçlemesi Mısır Yunanistan vallahala hepsi var sağolasın far cry 6 varken 5 alasım gelmedi zaten hep aynı oyunu çıkarıyorlar dedikleri için artısı vardır eksiği yoktur diye düşündüm

Naçizane fikrim....
bende ubisoft connect den valhalla ana oyun var. sezon pass alırsam ragnarök yanında geliyor mu? sanki ayrı satılıyor gibi. bütün dlc leri vermesi gerekmez mi?

bende ubisoft connect den valhalla ana oyun var. sezon pass alırsam ragnarök yanında geliyor mu? sanki ayrı satılıyor gibi. bütün dlc leri vermesi gerekmez mi?
1000037980.webp

Malesef hocam gelmiyormuş iyiki complete Editionı almışız ama senin indirimdeyken ek olarak Alman gerekiyor DLC yi

En iyi Far cry oyunlarını iyiden kötüye sıralar mısınız? Hiç oynamadım, o yüzden sadece 2 oyununu seçip oynuyacağım.

3 çok eskide kalmış ya, rtx 5090 oled monitörümle o kadar eski oyunu oynamak

Bazen steamden almak pişmanlıktır. Hiç bir dlc yi oynayamadım. Şimdi ubisoft storeden tekrar alacam..

Ekler

• Screenshot_20261002_091432_UC Browser.webp
    Screenshot_20261002_091432_UC Browser.webp
    129.1 KB · Hit: 15
Bazen steamden almak pişmanlıktır. Hiç bir dlc yi oynayamadım. Şimdi ubisoft storeden tekrar alacam..
Çoğu zaman öyle hocam ya ben bir oyun alacağım Zaman tr de en az 3-4 platformda oluyor en ucuzundan alıyorum konsol yerine PC almanın güzellikleri işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steam indirimlerinde gördüm baktım buldum attım zaten steamden bakmak güzel de olabiliyor

Peki ben bu oyunu alsam, TR alt yazı için paket yüklenebiliyor muyum?

En iyi Far cry oyunlarını iyiden kötüye sıralar mısınız? Hiç oynamadım, o yüzden sadece 2 oyununu seçip oynuyacağım.
3 4 5 2 6 1 5.5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu oyuncu 1 2 4 ü oynamadığı için es geçersek 3 5 6 5.5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,072
Üyeler
204,605
Son üye
Enisi