Psu Bozuldu. + Ekran Kartı. Garanti Süreci !

geçmiş olsun hocam psu çok önemli bileşen tier listten bakıp seçmek lazım hazır paketlerdekiler tırt genelde. Her türlü hakkınızı arayın işin ucunu bırakmayın.
Sağolun hocam bazı parçaları değiştirmiştim de psuyu unutmuştum ummadık taş baş yarıyor. Bugün kargoya verdim kasa ekran kartını. Bakalım ne olacak. Durumları konuda güncelleyecem

Öncelikle geçmiş olsun. İtopya’yla destek üzerinden iletişime geçip, sattıkları ürünün sebep olduğu sorunları yazın. Verdikleri cevaba bağlı olarak tüketici hakem heyetine başvurun.

Bir de yalvarıyorum şu Oem paketlerde düzgün psu seçeneği yoksa uzak durun. Bunlar sadece donanım bozmayla kalmaz, yangına varasıya sebep olabilecek bileşenler. Kendi canınız kıymetli değilse, ailenizin veya varsa evcil hayvanınızın sağlığını düşünün

Bu sebeple kendi satmış olduğum psuya 3.000 istiyorken bilgisayarcı msiın kasası + 750w psuyu 4.500 e sattığını söyledi. Şimdi kasa + psunun 4.500 dediği maldaki psu bu arkadaşınkinden tamamen farksızdır

Kasanın yanında gelen psulara 15 yıldır güvenmiyordum güvenmemde. Psuyu ayrı alacan sağlam olacak bu kadar basit

Hele bugün bilgisayarcının teki psuma 650₺ dedi 😂😂😂😂 ulan zaten bi termal macun 300-400₺ yada 1 fan olmuş zaten 650₺. Koskoca elektronik 80 plat psuya adam 650 lira dedi malmıdır nedir böyle tokatlamaya çalışan esnaf görmedim. 4000-4500 ye satmayı bilir ama

Bu çin malı psularda bu tarz sorunlar hep oluyor belki 3 gün sonra belki 3 sene sonra illaki sorun çıkartıyor ve elektrikle dalgalanmadan dolayı parçaları bozabiliyor yada yavaşlatabiliyor. Buradaki arkadaşların önerisiyle sağlam bir marka, bütçenize göre gold yada platinum bir psu alıp yıllarca arkanıza bakmadan rahat rahat kullanabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. İtopya’yla destek üzerinden iletişime geçip, sattıkları ürünün sebep olduğu sorunları yazın. Verdikleri cevaba bağlı olarak tüketici hakem heyetine başvurun.

Bir de yalvarıyorum şu Oem paketlerde düzgün psu seçeneği yoksa uzak durun. Bunlar sadece donanım bozmayla kalmaz, yangına varasıya sebep olabilecek bileşenler. Kendi canınız kıymetli değilse, ailenizin veya varsa evcil hayvanınızın sağlığını düşünün
Kesinlikle çok haklı yangın çıkarabilen parçalar bunlar maddi zarar bir kenara can güvenliği bile sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını başka yerde dene onunda garantisi vardır ürünler parça garantilidir.
Sağlamsa bile ne olur ne olmaz yollasın servise baksınlar orada yarın öbür gün cortlar belki hasar almıştır vs. İnsanın içine kurt düştü bir kere

Son düzenleme:
Kesinlikle çok haklı yangın çıkarabilen parçalar bunlar maddi zarar bir kenara can güvenliği bile sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlamsa bile ne olur ne olmaz yollasın servise baksınlar orada yarın öbür gün cortlar belki hasar almıştır vs. İnsanın içine kurt düştü bir kere
Ekran kartında da bi çortlama vardı zaten. Uyku moduna girince PC kasa açılıyordu ama ekran gelmiyordu. Rest atmak zorunda kalıyordum.
İtopyayı aradım kasa psu firmasının numarasını verin dedim internette bulamadım çünkü. Bitfenix diye yurt dışı malı sanırım. Numara verdi arıyorum faks a bağlanıyor. Faks mı çekecem ben kardeşim. Sorunları yazdım kâğıda içine koydum hiç uğraşmadım Gönderdim kasayı komple yarın ellerinde olacak bakalım artık.

Piyasa ile rekabet etmek için firmalar farklı markalar kullanabilir. Ama kaliteye göre fiyat çekersin. Mal kalitesiz ise ucuz olur. Bunlarda öyle bir şey de yok.

Son düzenleme:
psu olayına takımtım var benim geçen rog strix psu aldım beyaz 1000w sistem tetik almadı sıfır almıştım gönderdim amazondan thor 1200p3 aldım paraya kıydım bundan öncede şu kasanın psu su ile sorun yaşadım https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-commander-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html sistemin içinden geçti bozmadık parça bırakmadı sistem bi süre kapandı oyuna girince daha sonra hiç açılmadı her şey için çok geçti o yüzden bu defa gittim tepe model aldım almadan öncede 1200w thor p2 vardı onuda 10.500 den sattım

Ekler

• IMG_6396 (1).webp
    IMG_6396 (1).webp
    997.7 KB · Hit: 23
psu olayına takımtım var benim geçen rog strix psu aldım beyaz 1000w sistem tetik almadı sıfır almıştım gönderdim amazondan thor 1200p3 aldım paraya kıydım bundan öncede şu kasanın psu su ile sorun yaşadım https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-commander-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html sistemin içinden geçti bozmadık parça bırakmadı sistem bi süre kapandı oyuna girince daha sonra hiç açılmadı her şey için çok geçti o yüzden bu defa gittim tepe model aldım almadan öncede 1200w thor p2 vardı onuda 10.500 den sattım
Bozduğu parçaların garantisi varmıydı nasıl çözümledin onları

Uygunsuz davranış

Kes lan

Arkadaşlar OEM almayın aldırmayın cidden bak kendiniz toplayın PSU kasa 10 bin lirayı geçsin önemli değil PSU sistemin en önemli parçalarından biri o bozulursa tüm sistem bozulabilir gidin adam akıllı PSU alın

Arkadaşlar OEM almayın aldırmayın cidden bak kendiniz toplayın PSU kasa 10 bin lirayı geçsin önemli değil PSU sistemin en önemli parçalarından biri o bozulursa tüm sistem bozulabilir gidin adam akıllı PSU alın
Bi yapılsın göndersinler de direk değiştireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,861
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri