Yardım 150 Kg Kaldıracak F/P Koltuk Lazım

Adilbey

80+
Reaksiyon skoru
126
Beyler 150 kilo bile kaldıracak rahat beli ağrıtmayan bir koltuk lazım bana ofis koltuğu da olabilir oyuncu koltuğu da beni kaldırsın ve rahat olsun yeter baktığımda 150kg nin fiyatları çok hayvansı ucuza güzel bir şey bulursanız haber ederseniz çok sevinirim

Beyler 150 kilo bile kaldıracak rahat beli ağrıtmayan bir koltuk lazım bana ofis koltuğu da olabilir oyuncu koltuğu da beni kaldırsın ve rahat olsun yeter baktığımda 150kg nin fiyatları çok hayvansı ucuza güzel bir şey bulursanız haber ederseniz çok sevinirim
exvega andromeda serisi

amazonda SONGMICS marka ofis koltukları var zamanında 2k ya aldım boy 1.87 kilo 135 de gördük 95 de sorunsuz kullanıyorum yıllardır 150 tartışılır koltuk özelliklerine göre değişir ama bi bak derim

1790944519127.webp

kilolarımız yakın oldugu için bizi anca bu tartar.
şakası bi yana oyuncu koltuklarına yönelebilirsin ama denemen lazım internette yazan değerlere aldanma ben istanbuldaki xdrive şubesine gittim orda denedim deneyene kadar gözüme kocaman gelen denerken rahatsız hissettirdi. biz kilolu insanlar denemeden koltuk alamaz dostum yakınsan direkt git yerinde dene

bu kiloda bi kişiye onu tartacak koltuk parasına 3 aylık spor salonu üyeliği tavsiye ederim

Titanseat throne
bu kiloda bi kişiye onu tartacak koltuk parasına 3 aylık spor salonu üyeliği tavsiye ederim
1 yıl yetere hayatını değiştirir

Beyler 186 boyundayım tıknaz değilim yaw abartmayın 140 kiloyum Max kiloya 150 diyip 4 ay sonra eğilen koltuklar varmış biraz boşluk olsun diye istiyorum

Titanseat koltuklara bak, 7800 liraya beast modeli aldım çok rahat ve sağlam

ben 135den 8 ayda 105e indim cut yapmadan
ben 2 sene önce başlamıştım 98 kiloydum 1 ayda 80 e inmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler 186 boyundayım tıknaz değilim yaw abartmayın 140 kiloyum Max kiloya 150 diyip 4 ay sonra eğilen koltuklar varmış biraz boşluk olsun diye istiyorum
kardeşim 186 nın max olması gereken kilo 90 dır

Geri