❌İndirim Bitti! TCL 75 İnç TV 38.249 TL

65p8l 42 binemi daha mantıklı bumu 38e mantıklı

fiyat iyi mi alınır mı aynı paraya onvo gibi markalarda aynı inç var ama ne derece sağlıklıdır?

Ben aldım 38 250 aldım hatta Bonus verdi 37 bin filan geldi ama geri iademi etsem mi diye düşünüyorum bilmiyorum nasıl televizyon iyi mi? arkadaşlar kalsın mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu qled sizin aldığınız miniled. Ekran boyutu yerine panel kalitesini tercih ederdim ben.
Zamanla panel bozulurmu ? Panel farkı derken daha iyi mi? görüntü verir 75 incten

Son düzenleme:
Ben aldım 38 250 aldım hatta Bonus verdi 37 bin filan geldi ama geri iademi etsem mi diye düşünüyorum bilmiyorum nasıl televizyon iyi mi? arkadaşlar kalsın mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanla panel bozulurmu ? Panel farkı derken daha iyi mi? görüntü verir 75 incten
Aldıysanız iptal etmeyin bence ekran boyutu ve markaya göre fiyatı oldukça iyiydi. Biraz da televizyonda ne yaptığınıza bağlı TV kanalları izlemek için kullanılacaksa miniled bence gereksiz.

Aldıysanız iptal etmeyin bence ekran boyutu ve markaya göre fiyatı oldukça iyiydi. Biraz da televizyonda ne yaptığınıza bağlı TV kanalları izlemek için kullanılacaksa miniled bence gereksiz.
Gendelde iptv maçları izliyorum iptv yani kullanıyorum webos sistem vardı onda pek iptv programı yok düzgün ve ufakti birde ondan aldım.miniled ile bunun arasındaki farkı hala anlamadım ben

Geri