Sandisk Ultra Flair Usb 3.0 128gb 699tl

ali_tr

80+
Reaksiyon skoru
51

Ekler

• Screenshot_2026-10-03-10-18-17-390_com.akakce.akakce.webp
    Screenshot_2026-10-03-10-18-17-390_com.akakce.akakce.webp
    93 KB · Hit: 78
Bu model bende de var boşta taktığım halde bile aşırı ısınıyor neden bilmiyorum benim ürün kusurlu olabilir belki yinede bilgilendireyim ben

Bu model bende de var boşta taktığım halde bile aşırı ısınıyor neden bilmiyorum benim ürün kusurlu olabilir belki yinede bilgilendireyim ben
yok hocam bende de farklı bir metal modeli var cayır cayır yanıyor zor çekiyorum elimle tutup bazen. daha çabuk soğuması için böyleymiş sanırım ama usb portunu mahvedecek diye insan korkuyor

Bu linkteki kioxia daha çok ısınıyor. Sadece 2 defa hız testi yapmak için kullandım. 2.testte yazma hızı yarıya düştü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam bende de farklı bir metal modeli var cayır cayır yanıyor zor çekiyorum elimle tutup bazen. daha çabuk soğuması için böyleymiş sanırım ama usb portunu mahvedecek diye insan korkuyor
Evet ısınıyor daha doğrusu metal olduğu için sıcaklığı dışarı veriyor. Ama yapay zeka sıcaklığı dışarı atmasının usb nin ömrü açısından daha iyi olduğunu söylüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da belirteyim. Sandisk Ultra Luxe de kullanmıştım. Yazma hızları aynıydı. Sadece ultra luxe 400 Flair 150 okuma hızı veriyordu. Ama luxe açık ara daha fazla ısınıyordu. Kısa sürede dokunulmayacak kadar ısınıyordu ve usb portuna sert oturuyordu. Ona rağmen kullandığım süre boyunca herhangi bir sorun olmadı. Üretirken bunları düşünmüşlerdir herhalde.

Son düzenleme:
İkisini de aktif olarak kullanıyorum. Sandisk 64 gb, kioxia 128 gb kullanıyorum. Sandisk sorunsuz dosya aktarımı yaparken, kioxia dosya transferinde ara ara 0 kb'a düştüğü oluyor. Sandisk daha performanslı.

İkisini de aktif olarak kullanıyorum. Sandisk 64 gb, kioxia 128 gb kullanıyorum. Sandisk sorunsuz dosya aktarımı yaparken, kioxia dosya transferinde ara ara 0 kb'a düştüğü oluyor. Sandisk daha performanslı.
Tamamen şans! Benim sandisk flash bellek 2 yıl demeden bozuldu, kingston markasını 2017'den beri kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.

Tamamen şans! Benim sandisk flash bellek 2 yıl demeden bozuldu, kingston markasını 2017'den beri kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.
Bozulması şans olabilir ancak aktarım hızlarındaki problem bildiğim kadarıyla aynı. @HacıSOFU daha iyi bilir.

Geri