Oyuncu Koltuğu Önerisi (15.000tl)

cyhperr

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
15000
Arkadaşlar 3 model arasında kaldım hansgisini alacağıma karar veremedim

titanseat throne black kumaş

Hawk future - future pro

Xprime titan pro

Gerçekten çok arada kaldım kullananlar bana hangisini kullandığını belirterek yorum yapabilir mi rica etsem

Xdrive atak modelinede bakabilirsin hocam aktif kullanıyorum memnunum daha önce hawk fab v4 kullanıyordum

Hawk future - future pro

Xprime titan pro

Gerçekten çok arada kaldım kullananlar bana hangisini kullandığını belirterek yorum yapabilir mi rica etsem
Zio venom

Vay anam vay fiyatlara bakayım dedim de eli yüzü düzgün koltuklar 8-9bin'den başlıyor. Doğru düzgün bi koltukta oturmak için nerdeyse 10 gün çalışman gerekiyor.

Zio venom özelleştirerek al derim. Benzer bütçede ekstralı bi koltukta olması gereken herşeyle aldım sayılır

Titanseat Throne koçtaş da sepette %15 düşüyor fiyatı 11.899 ayrıca 350 world puan veriyor ve peşin fiyatına 7 taksit sanırım bende alacağım xd

10 yıldır dxracer kullanıyorum kumaşında süngerinde bir tık eskime bile yok. Dxracer kumaş bi tane al kesinlikle üzülmezsin bu işi başlatan firma diye biliyorum zaten. Kedi tırmalamasa sıfır gibi durcak koltuk.

Hawk future - future pro

Xprime titan pro

zio venom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,812
Üyeler
204,532
Son üye
mehmetbahar
Geri