Yaralamalı Trafik Kazası Sonrası (Yayaya Çarptım)

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,044
Merhabalar yaralamalı bir trafik kazası yaşadım yaya karşı şeritten kendine kırmızı yanarken ışıktan biraz ilerde araçların arasından koşarak önüme düştü bende çarptım sağ şeritten ilerliyordum ancak araçlar parkettiği için ortaya geçmiştim bana sağdan gitmekten onada kırmızıda geçmekten 50 50 kusur vermişler adli davamız devam ediyor 2 günde tutuklu adli kontrol verdiler dava sonuçlanana kadar ehliyet iptali imza yd çıkış yasağı olarak buradan sonra süreç nasıl işleyecek motorumu bugün çıkarttım ama hasarım var karşı taraf yaya kendim mi yaptıracağım yoksa sigorta mı yapacak ve ehliyet iptaline itiraz etsem kararı bozma ihtimali varmı başına gelenler süreç ile ilgili bilgilendirebilir mi
WhatsApp Image 2026-09-29 at 14.35.18.webp

geçmiş olsun

park halindeki araçların yanından gittiğin için kusurun bozulmayabilir geçmiş olsun umarım yaya iyidir

Geçmiş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen motorluydun sanırım sana bir şey oldu mu

park halindeki araçların yanından gittiğin için kusurun bozulmayabilir geçmiş olsun umarım yaya iyidir
bişeyi yok hocam ya sadece omurgası kırılmış

Geçmiş olsun

Sen motorluydun sanırım sana bir şey oldu mu
benim omuz çıktı taktım geri hastaneye bile gitmedim hocam

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben yayanın daha kusurlu olduğunu düşünüyorum. Elinde görüntü var mı veya etrafta mobese.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben yayanın daha kusurlu olduğunu düşünüyorum. Elinde görüntü var mı veya etrafta mobese.
IMG_3865.webp
Kaza tutanaginda yayanin kirmizida gectigi kanitli yaziyo ama

Daha nesi olsun hocam felç kalacak neredeyse, belki de kalmıştır

İyi ucuz atlatmışsın, ben hatalı u dönüşü yapan arabaya çarptım üst vücutta 6 kırık bi de omzumda çıktı
Bel alti yokmus zaten hocam bende anlamadim bana bisi olmadi

Omurga kıran lol skilli MT25

İtiraz et bence trafik tutanağına
Nereden nasi

Ekler

• IMG_3866.webp
    IMG_3866.webp
    369.8 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri