- Konu Sahibi Konu Sahibi
evetddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar sürücüyü kurdugunuz haldemi böyle diyor
evetddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar sürücüyü kurdugunuz haldemi böyle diyor
windows 10 a destek kesildi böyle bir sistem kullanıyorsan windows 11 şart en güncel windows 11 e geç düzelir büyük ihtimal temiz kurulum yapacagın içinoyunun dpm dosyasında Alıntıyı görüntülebunu gösteriyo siliyom tekrar indiriyom yine oluyob
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
win 10 kullanıyoım bide
daisy chain yapıp kart 225 wattın üstüne çıkamayınca amd kart çöküyor! konusu ile forumda birdaha amd almayın aldırmayın diye gezenlerle dalga geçiyoruz hocamUmarim şakadır.
benim bios 3854 3881 var veya 4001 beta olması lazım hangisini kurmak laızmBiostan pcı expresi Gen3 veya 4 e al sabitle Birde öyle dene Hatta bios güncelleme yapabilirsin.
Beta değil en son sürümü kur. Windows 11 ve güncel olsun. Genelde AMD kartlar çöker oyunlarda onlarda biosla ve driverle düzeliyor. seninki çökmemeliydi. Ram xmple kapat. Benim başıma geldiğinde güncel biosla, güncel win11 ve driverle düzelmişti.benim bios 3854 3881 var veya 4001 beta olması lazım hangisini kurmak laızm
kurdum son sürümüBeta değil en son sürümü kur. Windows 11 ve güncel olsun. Genelde AMD kartlar çöker oyunlarda onlarda biosla ve driverle düzeliyor. seninki çökmemeliydi. Ram xmple kapat. Benim başıma geldiğinde güncel biosla, güncel win11 ve driverle düzelmişti.
denedim olmadıRyzen 5070 almayın diye boşuna demiyoruz (!) Temiz kurulum yap derim
Kardes şu psuna bakar misin modeli adi neymiş kasadankurdum son sürümü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
denedim olmadı
hepsini söküp mü bakıcam yan tarafı açınca gözükürmüKardes şu psuna bakar misin modeli adi neymiş kasadan
Yan tarafi ac gözükürhepsini söküp mü bakıcam yan tarafı açınca gözükürmü