Furchlost 80+ Bronze Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 532 Reaksiyon skoru 129 7 Mart 2026 #1 Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı
Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı
sergentas 80+ Katılım 3 Ekim 2026 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 1 Cumartesi, 23:24 #2 Furchlost yazmış: Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı Devamı için tıklayın... Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulamadım
Furchlost yazmış: Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı Devamı için tıklayın... Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulamadım
Shooter_U 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,736 Reaksiyon skoru 1,297 Cumartesi, 23:29 #3 Soundbar ve subwoofer’ı elektriğe tak. Subwoofer’ın arkasındaki PAIR düğmesine basılı tut. Subwoofer üzerindeki LED yanıp sönmeye başlayınca bırak. Soundbar’ı aç. Soundbar’ın kumandasından PAIR tuşuna basılı tut. Subwoofer LED’i sabit yanarsa eşleşme tamamdır.
Soundbar ve subwoofer’ı elektriğe tak. Subwoofer’ın arkasındaki PAIR düğmesine basılı tut. Subwoofer üzerindeki LED yanıp sönmeye başlayınca bırak. Soundbar’ı aç. Soundbar’ın kumandasından PAIR tuşuna basılı tut. Subwoofer LED’i sabit yanarsa eşleşme tamamdır.
Furchlost 80+ Bronze Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 532 Reaksiyon skoru 129 Pazar, 04:35 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 sergentas yazmış: Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulamadım Devamı için tıklayın... İçini açıp inceledim hocam, hoparlörü süren amfi katı çalışmıyor sanırım, o yüzden eşleşse bile çıkış üretmiyor
sergentas yazmış: Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulamadım Devamı için tıklayın... İçini açıp inceledim hocam, hoparlörü süren amfi katı çalışmıyor sanırım, o yüzden eşleşse bile çıkış üretmiyor