🔥İndirim Zoko Nexora 6.7 İnç Kavisli OLED Ekranlı Sıvı Soğutucu 10.300 TL!

zoko alacağıma bunu alırım.zoko için 10 bin tl inanılmaz pahalı ederi max 6000tl olması gerekiyor
Xigmatek ne yapmış bu zamana kadar böyle yazdınızda onu anlamadım. Türkiye pazarı dışı adamlar ortada yok sattıkları ürünlerde kötü. Daha düzgün en azından DC-DC PSU'ları bile yok(tu). Hep berbat ürünleri kitlediler ve kullanıcı çok fazla. 10 yıllık X-Power kullanıyorlar halâ.

Xigmatek ne yapmış bu zamana kadar böyle yazdınızda onu anlamadım. Türkiye pazarı dışı adamlar ortada yok sattıkları ürünlerde kötü. Daha düzgün en azından DC-DC PSU'ları bile yok(tu). Hep berbat ürünleri kitlediler ve kullanıcı çok fazla. 10 yıllık X-Power kullanıyorlar halâ.
tercih etmek zorunda kalsan ,Zokoya 10k mı verirsin xigmateke 11k mı olaya böyle bak hocam

Doğru diyor Zoko alana kadar Xigmatek alınır. Tamam çoğunlukla giriş segment satıyorlar ama yıllardır bu pazarda varlar ve öyle aman aman sorun yaşayanları görmedim. Zoko`ya göre daha çok güven veriyor gidip de Corsair ile kıyaslamak adam.

Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL Siyah Sıvı Soğutucu (G89.GHS2LCDS36CB.00) 07.08.2026 tarihinde gaminggecesinden 7999 TL aldım Süper ekranı var soğutma çok iyi

Ekler

• IMG-20261002-WA0016.webp
    IMG-20261002-WA0016.webp
    434.3 KB · Hit: 51
Aslında ürüne marka değil de ürün bazından bakmak daha doğru olur çünkü daha neyin ne olduğu belli değil. Hangi işlemciyle kaç derece çalışıyor, malzeme kalitesi olarak nasıl hiçbirşeyini bilmiyoruz. Sonuçta bir tür ürünlerin çoğu Çin'den fason olarak çıkıyor yani kullanmadıkça hakkında bilgi sahibi olmak pek mümkün olmaz. Ama bu da kesinlikle alınacağı anlamına gelmiyor. Zoko gibi düşük bütçeli ürün satan bir markaya göre oldukça pahalı kalmış. Bunun yerine arctic liquid freezer 3 kovalardım soğuttuğu sürece soğutmanın üstünden gif oynasa ne , oynamasa ne...

Daha önce zoko kasa fanı almıştım ama rgb leri 1 haftada bozulmuştu. Değişim vb.. sorun yok ama çinden getirtiyorlar sanırım baya düşük kalitede ürünleri.

Daha önce zoko kasa fanı almıştım ama rgb leri 1 haftada bozulmuştu. Değişim vb.. sorun yok ama çinden getirtiyorlar sanırım baya düşük kalitede ürünleri.
bende zoko king kasa almıştım rahat 20 kg var malzeme kalitesi 3/10. bu tip ürünler anca fp kasa toplayanlara yarar.

Zoko amiral almıştım hala unutamadım Adam molex fan bağlantı aparatı bozuk geldi bide laf atıyordu sahibi , kargo parasını benim vermeme rağmen 3 puan derece verdim diye . Tek pişmanlığım 1 vermemem .

Amiral için konuşabilirim fansız bile daha iyi olabilir o derece kötüydü zaten molex olması da cabası

Zoko kendilerini bugüne kadar ucuz bir marka olarak pazarladılar. Lian li o11 vision gibi bir kasanın çakması vesaire getirdiler. Şimdi kalkıp biz 10k ya sıvı soğutma satıyoruz diyemezler. çünkü kendilerini diğer kaliteli ve pahalı markaların ürünleri için ucuz bir alternatif olarak gösterdiler. Bunu indirim konusu olarak açmak saçma bence.

Geri