Vento Neptune Vg07f ARGB 4 Fanlı Kasa 1349tl

Ürün geldi, arkada kontrolcüsü var, kumanda yok. Hem pwm hem argb Kontrolcüden Direkt anakarta bağlantı yapılıyor, RGB'yi kasa üzerindeki düğmeden de kontrol edebiliyorsunuz. Psu bağlayıp çalıştırmadım ama genel olarak durum bu şekilde arkadaşlar
bundan kac tane aldın gecenki ventodan 5 tane almıstın sanırım ,2el piyasası nasıl bu ara o.O2
ben bundan almıstım 1000tl puanım vardı 200lira falan ödedim hala kutusunda pcyi taşıyamadım ama ici dar gözüküyor biraz

bundan kac tane aldın gecenki ventodan 5 tane almıstın sanırım ,2el piyasası nasıl bu ara o.O2
ben bundan almıstım 1000tl puanım vardı 200lira falan ödedim hala kutusunda pcyi taşıyamadım ama ici dar gözüküyor biraz
Tek kasa satmıyorum hocam ben, sistem olarak satıyorum, öncekiler sistemle gitti. Revenge Nova da güzel ama kalite olarak VG07F ile alakası yok, fazla zayıf VG07F'e göre. Yaklaşık 20 tane Nova ve türevi (aynı kasa, farklı logo) kullandım görüntü hoş ama hava akışı ve malzeme zayıf

Kasa güzel fiyatına göre gayet kaliteli duruyor. Sadece anakart biraz yukarıda gibi geldi bana. Sıvı soğutucu takınca anakartın üst kısmı gözükmüyor. Onun harici bu fiyata gayet mantıklı ihtiyacı olan kaçırmasın

Ekler

• IMG_20261003_003347.webp
    IMG_20261003_003347.webp
    245.8 KB · Hit: 27
Arkadaşlar kasayı değiştiricemde bunu mu alayım yoksa 1750tlye sharkoon rgb hex black mi daha iyi

bu mu yoksa msi mag forge 112r mı?

Bende bu kasadan var. 240 lık düzgün bir sıvı soğutma indirimi denk gelmedi hep 360 lara indirim geliyor, aynı fiyata da 240 alasım gelmiyor.
Mesela ocypus 360 alsam, öne taksam
Öndeki fanların 1i mecbur boşa çıkacak, 2 sini yukarı alsam egzos olarak
3 giriş 3 çıkış olarak sağlıklı olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,383
Üyeler
204,428
Son üye
emirtunagünaydın
Geri