Diego_Pasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
rezalet ötesi...
Nerde neyi savunmuşum?Konu sahibi hala daha zoko yu savunmaya devam ediyor özellikleri yüksek fp diye gidip ne olduğu belirsiz şeyler almayın boşuna marka almıyoruz bir şey olduğunda destek veriyolar
3. tekil şahıs gibi bahsetmiş, sanki üst bir akıl var onlar kabul etmiyor gibiSize Zoko’yu tanıtayım tekrar
diğer markalar nerede üretiliyor bilginiz var mı sizin? Türkiye de üretiliyor veya Lian-li nin kendi fabrikası var ya da thermalright ın kendi fabrikası varda bizimmi haberimiz yok. Arkadaşlar bildiğiniz çoğu marka Çin de ve fason üretiliyor ve üzerine marka basılıyor. Burda kalite farkediyor. fabrikaya bana dandik ürün yap dersen dandik yapar bana kaliteli sağlam ürün yap dersen sağlam yapar ve fiyatalarda ona göre olur.Çinde fason ürettirilen bi ürün için gereksiz pahalı
yerli dediğin tüm firmalar, zoko, gametech, gamemaster, masterfox, gamepower, James Donkey, rampage, turbox, dragos, fazeon vs vs daha vardır aklıma gelmedi hepsi çinde aynı ya da benzer fabrikalarda yaptırıyorlar zaten. neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. üretilen fabrikaların isimlerini de biliyorum. iyielri de var kötüleri de. tamamen markaya kalmış bir şey.diğer markalar nerede üretiliyor bilginiz var mı sizin? Türkiye de üretiliyor veya Lian-li nin kendi fabrikası var ya da thermalright ın kendi fabrikası varda bizimmi haberimiz yok. Arkadaşlar bildiğiniz çoğu marka Çin de ve fason üretiliyor ve üzerine marka basılıyor. Burda kalite farkediyor. fabrikaya bana dandik ürün yap dersen dandik yapar bana kaliteli sağlam ürün yap dersen sağlam yapar ve fiyatalarda ona göre olur.
Bu satılan ürününde kalitesini de firma test ettiğinde bakacağız ve yorumlayacağız ya da alan arkadaşlardan bilgi alıcaz.
Benim bildiğim Türkiye de 10-15 kadar yerli marka var ve hepsi Çin de fason üretim yaptırıyor. İçlerinde gerçekten kaliteli ürün yaptıran firmalarda var Gamebooster - Zoko - Gametech - Masterfox bunlardan bikaç tanesi. Bu firmalarda sorun yaşayanlarda olmuştur mutlaka diğer bilinen ve tanınan firmalarda oda lduğu gibi. Ben kendim şahsen Corsair de rgb kontrolcü sorunu yaşadım ve destek olmadılar zamanında.
işin özü yerli firmalara destek hemde tam destek.....
Mevzu firmaların Çin'de üretim yaptırması değil, bileşen kalitesi. Zannediyor musun ki Zoko'nun bu soğutucusunda Asetek pompa kullanılıyor. İsimsiz bir pompa var içerisinde, insanlar da Asetek pompa olduğu bilinen bir marka modele 16k veririm buna 10k vereceğime diyor haklı olarak. Kavisli ekranın maliyeti nedir ne değildir bilmem ama onun kalitesi ve ömrü de bir ayrı soru işareti zaten.diğer markalar nerede üretiliyor bilginiz var mı sizin? Türkiye de üretiliyor veya Lian-li nin kendi fabrikası var ya da thermalright ın kendi fabrikası varda bizimmi haberimiz yok. Arkadaşlar bildiğiniz çoğu marka Çin de ve fason üretiliyor ve üzerine marka basılıyor. Burda kalite farkediyor. fabrikaya bana dandik ürün yap dersen dandik yapar bana kaliteli sağlam ürün yap dersen sağlam yapar ve fiyatalarda ona göre olur.
Bu satılan ürününde kalitesini de firma test ettiğinde bakacağız ve yorumlayacağız ya da alan arkadaşlardan bilgi alıcaz.
Benim bildiğim Türkiye de 10-15 kadar yerli marka var ve hepsi Çin de fason üretim yaptırıyor. İçlerinde gerçekten kaliteli ürün yaptıran firmalarda var Gamebooster - Zoko - Gametech - Masterfox bunlardan bikaç tanesi. Bu firmalarda sorun yaşayanlarda olmuştur mutlaka diğer bilinen ve tanınan firmalarda oda lduğu gibi. Ben kendim şahsen Corsair de rgb kontrolcü sorunu yaşadım ve destek olmadılar zamanında.
işin özü yerli firmalara destek hemde tam destek.....
alıp deneme yapmadığım için ne pompa kullandığını bilmiyorum. bence sizde ön yargılı olmayın.Mevzu firmaların Çin'de üretim yaptırması değil, bileşen kalitesi. Zannediyor musun ki Zoko'nun bu soğutucusunda Asetek pompa kullanılıyor. İsimsiz bir pompa var içerisinde, insanlar da Asetek pompa olduğu bilinen bir marka modele 16k veririm buna 10k vereceğime diyor haklı olarak. Kavisli ekranın maliyeti nedir ne değildir bilmem ama onun kalitesi ve ömrü de bir ayrı soru işareti zaten.
Adamlar 700 TL'lik parçaya garanti kapsamında değişim uygulamıyorken 10k verdiğin soğutucuya bir şey olsa, bunun sonucunda da işlemcine bir şey olsa muhatap ara ki bulasın