Şirket ve firmalar için dedike hat bunlar, paylaşımsız. Doğrudan şirket ile ISS arasında bağlantı sağlanıyor. Hiçbir kesinti ya da dış kaynaktan etkilenmiyor.Bunlar ne için kullanılıyor?
Bağlanır ama mesh sistem sayısı artar. 89 bin TL'den çok daha ucuza halletmiş olurlar.1000 kişilik şirkette herkesin aynı anda bağlanıp aynı hızı alabilmesi için bu normal internet olsa 1000 kişi bağlanamaz
Tm vodafunn ztn sim kart olduşu için sadecw prize takısoun bide ztn 200 veriyo dowland uplaoudYine aynı seneryo:
İnternet altyapısı aşırı kötü (mobil ve bakır kablo internet) olan iş adamları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde eşit upload ve download hızına sahip olması var
1)Birçok yerde eşit hız vermiyor, uydurmaTm vodafunn ztn sim kart olduşu için sadecw prize takısoun bide ztn 200 veriyo dowland uplaoud
Şirketlere saplamak için.![]()
Metro Ethernet İnternet Paketleri ve Radyolink | Vodafone
Vodafone Metro Ethernet ile işletmenize özel, paylaşımsız fiber altyapıda simetrik ve kesintisiz internet. Yoğun kullanımda bile hız garantisi.www.vodafone.com.tr
Metro ethernet kişiye özel bireysel tek kullanıcılı fiber hat olarak düşünBunlar ne için kullanılıyor?
Yanlış bilmiyorsam büyük bir ethernet switch'i koyuyorlar her cihaza ayrı ayrı kablo çekiyorlar fakat her ay 90 bin vermeye değmezBunlar ne için kullanılıyor?
İstambulda verio knk ben denedim1)Birçok yerde eşit hız vermiyor, uydurma
2)Hız genelde sabit değil, çevre şartlarından etkileniyor
Konyada vermiyor işte heryerde aynı hızı vermiyorİstambulda verio knk ben denedim