❌İndirim Bitti! Powercolor Red Devıl Rx9070xt 55.999 TL 3 Taksit Axses ve Paraf

5090 dan hiç bahsetme zaten fiyatlarını görünce oturup ağlayasım geliyor. Mart'ın sonunda sıfır kapalı kutu Inno5090 x3 ü 150K dan verdim gittim o parayla altın aldım, eşşek kafam altın düştü ama 5090 2,5 kat değerlendi şuan olsa 300K rahat ederdi...
1000143723.webp
200kya aldım geçen ay 9 taksit makara yaptı burda arkadaşlar çok ciddiye almıyorum artık bağzı insanları yalan yok al sata aldım

ilandamı ürün kaç çektin fiyatı

Alıntıyı görüntüle
300 yazdım 260a almaya çalıştılar sonra baya bir arttı fiyat 350 yazdım ben alırken de satarkende pek pazarlık yapan biri değilim ama bu sefer pazarlık boşluğu bıraktım 330a veririm altına vermem Nuh derim peygamber demem 😀

300 yazdım 260a almaya çalıştılar sonra baya bir arttı fiyat 350 yazdım ben alırken de satarkende pek pazarlık yapan biri değilim ama bu sefer pazarlık boşluğu bıraktım 330a veririm altına vermem Nuh derim peygamber demem 😀
350 ye teklif atan varmı

STOK GÜNCELLEME DÜN GECE 12 STOK İDİ ŞİMDİ 8 STOK

Fiyatlar sadece TR de değil yurt dışında da artmış üstelik stok problemi de var böyle giderse mining zamanına döner.

30 bin altına satılıyordu şu kart 2 katına çıkmış
30 bin altını hiç görmedi bu model, pulse ve diğerleri düştü ama bu hiç düşmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
200kya aldım geçen ay 9 taksit makara yaptı burda arkadaşlar çok ciddiye almıyorum artık bağzı insanları yalan yok al sata aldım
5k altına bulan kapıyor havada, 7-8klara çıktı fiyatı, çok iyi almışsın.

30 bin altını hiç görmedi bu model, pulse ve diğerleri düştü ama bu hiç düşmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5k altına bulan kapıyor havada, 7-8klara çıktı fiyatı, çok iyi almışsın.
modelini bilemedim en kötü 35 dir gene arada dünya kadar fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri