Yardım Arkadaşlar En Babasi ve Alinabiliri Hangisi Gaming Laptop

i1nflames

80+
Reaksiyon skoru
69
Bütçe
65000
Öncelikle uzun süredir araştırıyorum bana uzun ömürlü sağlam bir laptop lazım bütçe 50-65 arasi gidiyor bu fiyata alınsa alınsa 5060 alınır 5070 zaten 8gb dram sıkıntısı nedeniyle arka plana atıyorum eski model 4070 lerde fazla uçuk fiyatta ve 5060 çok daha iyi aklımdan direk sildigim markaları söylüyorum bunlar çöp gamegaraj,msı,acer v15 serisi, monster, excalibur bunlar baya kötü ve uzun ömürlü olmayan modeller diye biliyorum geriye birkaç seçenek kalıyor dell Alienware,asus tuf, gigabyte x16 serisi,acer Helios veya v16 ve hp omen fakat bunlar arasindan hp yi kronik olma sorunu nedeniyle elemeyi düşünüyorum victus ile ayni sorun var diye anlamış bulunmaktayım yoksa güzel ve Uygun modelleri var. Acer'in bu üst segmentlerini de aşırı uçuk fiyata satıldıklari için elliyorum ha bide Lenovo loq var diğer üçüne göre geri kalıyor bence malzeme kalitesi ve soğutma açısından Geriye 3 baba kalıyor dell,asus, gigabyte, bunların hepsinin özellikleri aynı alacaklarimin rtx 5060 100w+ , i7 350 veya 260 , 16gb ram , 1tb ssd ram'ıl ilerde 32 yapacağım o kesin bu 3 marka arasında kaldım fiyat benim için 65+ yi geçmediği sürece uygun zaten bu 3 model 60 k yi geçmiyor asus 58 civarina buldum dell 60 gigabayt 60 hangisini almalıyım veya arka planda bıraktığım unuttuğum bunlara kafa tutan iyi bir model var mıdır lütfen yardım ediniz (amaç ağırlıklı olarak oyun)

Geri