200 Mbps İnternet 89.700 TL

Aydınlanma yaşadım, ilerde teknoloji firması kuracak olursam aylık 90k girecek demek

Bunlar ne için kullanılıyor?
İnterneti kurumsal kullananlar için. Hattı tamamen sana ayırıyorlar, yedek hat vs oluyor kesinti ve hız düşüşü olmayacağına garanti veriliyor. Bir de anormal şekilde kullanım yapabiliyorsun normal ev internetinde öyle kullanımlarda direkt sözleşmeni feshederler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bağlanır ama mesh sistem sayısı artar. 89 bin TL'den çok daha ucuza halletmiş olurlar. :D
Normal ev internetine 1000 kişiyi geçtim 100 kişi aynı anda bağlanırsa aboneliğiniz feshedilir. Sözleşmelerde yazıyor bunlar 😀

Son düzenleme:
Yine aynı seneryo:
İnternet altyapısı aşırı kötü (mobil ve bakır kablo internet) olan iş adamları

Birde eşit upload ve download hızına sahip olması var
Bunları ufak şirketler kullanmaz genelde onlar da ev interneti kullanıyor, yalnız kurumsal firmalarda bu zorunlu gibi bir şey, normal internetle yapamayacağın birçok şeye izin veriyor bu internetler, hız olarak da orta ölçekli şirketlere bu hızlar yeter daha büyük çaplı şirket binalarına daha yüksek hız seçenekleri oluyor genelde.

İnterneti kurumsal kullananlar için. Hattı tamamen sana ayırıyorlar, yedek hat vs oluyor kesinti ve hız düşüşü olmayacağına garanti veriliyor. Bir de anormal şekilde kullanım yapabiliyorsun normal ev internetinde öyle kullanımlarda direkt sözleşmeni feshederler.

Normal ev internetine 1000 kişiyi geçtim 100 kişi aynı anda bağlanırsa aboneliğiniz feshedilir. Sözleşmelerde yazıyor bunlar 😀
''Bağlantı adresi dışında'' kullanım olursa feshedilir, evet. :)

''Bağlantı adresi dışında'' kullanım olursa feshedilir, evet. :)
Birçok şeye bakıyor onlar, kısaca normal ev kullanımını aşan herhangi bir durum tespit edilirse feshederler. Mesela Superonline için 30 dan fazla eşzamanlı bağlantı yapmak fesih sebebi.

Birçok şeye bakıyor onlar, kısaca normal ev kullanımını aşan herhangi bir durum tespit edilirse feshederler. Mesela Superonline için 30 dan fazla eşzamanlı bağlantı yapmak fesih sebebi.
Türk Telekom için böyle bir sözleşme bulunmuyor diye biliyorum. Sansüronline şaşırtmıyor.. :D

anormal kullanıma ne giriyor hocam? benim rekorum 5tbtı şuana kadar. onu pandemi zamanında yaptım bu yıl da 3.5tb gördüm

Türk Telekom için böyle bir sözleşme bulunmuyor diye biliyorum. Sansüronline şaşırtmıyor.. :D
harbi ben bir ara superonlineye geçmeyi düşünüyordum sözleşmede 500gb yada 1tb upload gibi bir sınır vardı ulan dedim ben bunu her ay geçiyorum zaten sonra hiç düşünmedim superonlineyi

anormal kullanıma ne giriyor hocam? benim rekorum 5tbtı şuana kadar. onu pandemi zamanında yaptım bu yıl da 3.5tb gördüm

harbi ben bir ara superonlineye geçmeyi düşünüyordum sözleşmede 500gb yada 1tb upload gibi bir sınır vardı ulan dedim ben bunu her ay geçiyorum zaten sonra hiç düşünmedim superonlineyi
Yapılan indirme miktarından çok kullanım tarzına bakıyorlar. Örneğin çok yüksek indirme yaptıysan büyük ihtimalle bu anormal olabilir diyip kullanımlarını incelerler ama o kullanımı dümdüz bir yerden oyun indirmek için falan yaptıysan bir şey demezler.

Mesela inceleyip sisteme bağlı 10 tane Mesh cihazı tespit ederlerse sıkıntı, veya interneti kullanarak ticari bir faaliyet yapmak sıkıntı (interneti bireysel kullanımı aşan ölçüde bir bulut depolama sunucusu, film arşiv deposu vs için kullanmak gibi)

bu internetin bant genişliği aşırı devasa oluyor ve hat tamamen size özel oluyor yani aynı anda 1000 kişiyi wifi ye soksanız 200 lük hızda düşme yaşamıyorsunuz herkes 200 alıyor olay tamamen bunla alakalı özellikle otellerde kullanılıyor ve genelde 100 yeterli oluyor

Böyle bir sözleşmesi mi varmış bir de asöçdçöas çok garipler. 16 Mbps internetimle 4 kişi 1 TB geçiyor 20 günde falan. Asla bulaşmam ben de.

Böyle bir sözleşmesi mi varmış bir de asöçdçöas çok garipler. 16 Mbps internetimle 4 kişi 1 TB geçiyor 20 günde falan. Asla bulaşmam ben de.
var hocam. ben 5tb download pek görmüyorum da 1tb uploadı sıkça geçiyorum ki sözleşmeye 500gb yazmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,454
Üyeler
204,439
Son üye
aaassswww
Geri