onemsizbiradam
80+
- Reaksiyon skoru
- 203
Türk gençleri metro interneti keşfediyor. Evinizde kullandığınız internetlere benzemez.
İnterneti kurumsal kullananlar için. Hattı tamamen sana ayırıyorlar, yedek hat vs oluyor kesinti ve hız düşüşü olmayacağına garanti veriliyor. Bir de anormal şekilde kullanım yapabiliyorsun normal ev internetinde öyle kullanımlarda direkt sözleşmeni feshederler.Bunlar ne için kullanılıyor?
Normal ev internetine 1000 kişiyi geçtim 100 kişi aynı anda bağlanırsa aboneliğiniz feshedilir. Sözleşmelerde yazıyor bunlarBağlanır ama mesh sistem sayısı artar. 89 bin TL'den çok daha ucuza halletmiş olurlar.![]()
Bunları ufak şirketler kullanmaz genelde onlar da ev interneti kullanıyor, yalnız kurumsal firmalarda bu zorunlu gibi bir şey, normal internetle yapamayacağın birçok şeye izin veriyor bu internetler, hız olarak da orta ölçekli şirketlere bu hızlar yeter daha büyük çaplı şirket binalarına daha yüksek hız seçenekleri oluyor genelde.Yine aynı seneryo:
İnternet altyapısı aşırı kötü (mobil ve bakır kablo internet) olan iş adamları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde eşit upload ve download hızına sahip olması var
''Bağlantı adresi dışında'' kullanım olursa feshedilir, evet.İnterneti kurumsal kullananlar için. Hattı tamamen sana ayırıyorlar, yedek hat vs oluyor kesinti ve hız düşüşü olmayacağına garanti veriliyor. Bir de anormal şekilde kullanım yapabiliyorsun normal ev internetinde öyle kullanımlarda direkt sözleşmeni feshederler.
Normal ev internetine 1000 kişiyi geçtim 100 kişi aynı anda bağlanırsa aboneliğiniz feshedilir. Sözleşmelerde yazıyor bunlar![]()
Birçok şeye bakıyor onlar, kısaca normal ev kullanımını aşan herhangi bir durum tespit edilirse feshederler. Mesela Superonline için 30 dan fazla eşzamanlı bağlantı yapmak fesih sebebi.''Bağlantı adresi dışında'' kullanım olursa feshedilir, evet.![]()
Türk Telekom için böyle bir sözleşme bulunmuyor diye biliyorum. Sansüronline şaşırtmıyor..Birçok şeye bakıyor onlar, kısaca normal ev kullanımını aşan herhangi bir durum tespit edilirse feshederler. Mesela Superonline için 30 dan fazla eşzamanlı bağlantı yapmak fesih sebebi.
anormal kullanıma ne giriyor hocam? benim rekorum 5tbtı şuana kadar. onu pandemi zamanında yaptım bu yıl da 3.5tb gördümİnterneti kurumsal kullananlar için. Hattı tamamen sana ayırıyorlar, yedek hat vs oluyor kesinti ve hız düşüşü olmayacağına garanti veriliyor. Bir de anormal şekilde kullanım yapabiliyorsun normal ev internetinde öyle kullanımlarda direkt sözleşmeni feshederler.
Normal ev internetine 1000 kişiyi geçtim 100 kişi aynı anda bağlanırsa aboneliğiniz feshedilir. Sözleşmelerde yazıyor bunlar![]()
harbi ben bir ara superonlineye geçmeyi düşünüyordum sözleşmede 500gb yada 1tb upload gibi bir sınır vardı ulan dedim ben bunu her ay geçiyorum zaten sonra hiç düşünmedim superonlineyiTürk Telekom için böyle bir sözleşme bulunmuyor diye biliyorum. Sansüronline şaşırtmıyor..![]()
Yapılan indirme miktarından çok kullanım tarzına bakıyorlar. Örneğin çok yüksek indirme yaptıysan büyük ihtimalle bu anormal olabilir diyip kullanımlarını incelerler ama o kullanımı dümdüz bir yerden oyun indirmek için falan yaptıysan bir şey demezler.anormal kullanıma ne giriyor hocam? benim rekorum 5tbtı şuana kadar. onu pandemi zamanında yaptım bu yıl da 3.5tb gördüm
harbi ben bir ara superonlineye geçmeyi düşünüyordum sözleşmede 500gb yada 1tb upload gibi bir sınır vardı ulan dedim ben bunu her ay geçiyorum zaten sonra hiç düşünmedim superonlineyi
Böyle bir sözleşmesi mi varmış bir de asöçdçöas çok garipler. 16 Mbps internetimle 4 kişi 1 TB geçiyor 20 günde falan. Asla bulaşmam ben de.anormal kullanıma ne giriyor hocam? benim rekorum 5tbtı şuana kadar. onu pandemi zamanında yaptım bu yıl da 3.5tb gördüm
harbi ben bir ara superonlineye geçmeyi düşünüyordum sözleşmede 500gb yada 1tb upload gibi bir sınır vardı ulan dedim ben bunu her ay geçiyorum zaten sonra hiç düşünmedim superonlineyi
var hocam. ben 5tb download pek görmüyorum da 1tb uploadı sıkça geçiyorum ki sözleşmeye 500gb yazmışlarBöyle bir sözleşmesi mi varmış bir de asöçdçöas çok garipler. 16 Mbps internetimle 4 kişi 1 TB geçiyor 20 günde falan. Asla bulaşmam ben de.