zaten 3-4 tane var sata ssd onlarda sıfırları çok fayişanakartım ASUS PRİME H310M-K R2.0 sata girişli fiyat performans 1tb ssd tavsiyesi rica ediyorum.
yeni nesil oyunlar hard disk kabul etmiyor artık ssd istiyorlarOyunlar çok yer kaplıyor hocam harddisk alsam işimi görür mü
hangi anakart tavsiye edersiniz hocam birde elimdeki ram işimi görür mü?yeni nesil oyunlar hard disk kabul etmiyor artık ssd istiyorlar
dedigim gibi sistemi yenile bence 512 gb da idare edecen
ddr4 ise iş görür kaç gb ramhangi anakart tavsiye edersiniz hocam birde elimdeki ram işimi görür mü?
corsair 8 gb vengeance lpx cl16 ddr4 2 adet var anakart tavsiyesi alabilir miyim hocamddr4 ise iş görür kaç gb ram
direkt anakart işlemci ile değişsem daha iyi sanırımssd kutusu alabilirsin usb ile bağlarsın m.2 ssd bağlamana yardımcı olur ve daha ucuza gelir ama kutu biraz kaliteli olmalı yoksa hız çok düşük olabilir m.2 nin hızına uygun bir tane al kalitesini ona göre ayarla![]()
anakart tavsiyeniz var mı hocamarkadaşın dediği gibi 2600-3600 gibi bir işlemci alırsan tatlı olur
sıfır a520 bakabilrisiniz amd için eger a 520 alırsanız ryzen 1000-2000 serisi takılmıyor diye hatırlıyorum ryzen 3600 alırsın 2.elden yanıanda 2.elden 1 tb m2 çekersin devam edersin ama a520 de overclok yapılmıyor işlemciye anlıyorsan overclok dan 2.elden b450 anakart bakıncorsair 8 gb vengeance lpx cl16 ddr4 2 adet var anakart tavsiyesi alabilir miyim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
direkt anakart işlemci ile değişsem daha iyi sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anakart tavsiyeniz var mı hocam
teşekkür ederim hocam ben biraz araştırayımsıfır a520 bakabilrisiniz amd için eger a 520 alırsanız ryzen 1000-2000 serisi takılmıyor diye hatırlıyorum ryzen 3600 alırsın 2.elden yanıanda 2.elden 1 tb m2 çekersin devam edersin ama a520 de overclok yapılmıyor işlemciye anlıyorsan overclok dan 2.elden b450 anakart bakın