Monsterdan 55 Bin Olan Modeller Birlikte Alabiliriz Ona 45 Bin TL Ye Gelecek

himdarker

80+
Reaksiyon skoru
0
Monsterda kredi kartımda kampanya var onu kullanmak istiyorum 10.000 TL indirim yapıyor . Eğer almak isteyen varsa Ankara da bayiye birlikte gidip almalıyız istediğiniz modeli.

Direkt Monster almayın, eskiden güzeldi kaliteleri. Şimdi ise hem servisi hem de laptop kalitesi yerlerde.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Monsterda kredi kartımda kampanya var onu kullanmak istiyorum 10.000 TL indirim yapıyor . Eğer almak isteyen varsa Ankara da bayiye birlikte gidip almalıyız istediğiniz modeli.
55jlık ürünü ztn 3050 ile 11nesik i5 koyuolar 55k 60k ya bütçenix varsa lenpva loq akın 5060

aldıytsanız geçmiş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sağlık olsun :(
problemi ne ki hocam? 2 farklı arkdaşımdada var biri geçen sene aldı çok memnun biri yaklaşık 3 yıldır kullanıyor oda çok memnun

problemi ne ki hocam? 2 farklı arkdaşımdada var biri geçen sene aldı çok memnun biri yaklaşık 3 yıldır kullanıyor oda çok memnun
memnun olurlar olmas9ınıda o fiyatra 5050ler satılıyorken siz 3050 alıyorsunuz ondan dedim

Ben alalı 1.5 sene oldu tulpar t6 rtx 4060 modeli var hala sorunsuz kullanıyorum şikayetim yok direkt kullanıcı yorumu yapıyorum sağdan soldan duyup kötü diyenlere inanma kesinlikle alınır

Ben 55k lık bilgisayari size 45 e alacağım 😅 isteyen varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,858
Üyeler
204,542
Son üye
talh4ciftci
Geri