3-4 kere yaptım galiba, henüz bir şey olmadı, bir dahaki sefere ödemeyi tamamlarım o zaman teşekkürler uyarı içinBunu çok yaparsanız eğer en son siparişi gerçekten tamamladığınızda şüpheli hareket diyip iptal ediyor otomatik dikkat edin.
Kodları çoktan bu ürüne kullandığım için ona geçiş yapamıyorum, yoksa onu almak çok daha mantıklıydı
Kodları eklediysen silinmiyor bende 2.3 lt olanı aldımKodları çoktan bu ürüne kullandığım için ona geçiş yapamıyorum, yoksa onu almak çok daha mantıklıydı
6 kod vardı bir anda 2 tanesi kaldı sepette jsjskssksks.
Yine alamadık şükür.
Aç gözlülük iyi değil:d
Burası çet cet gpt 1000000 tane isim oluşturup sabaha kadar sepete ekletme olayı6 kod vardı bir anda 2 tanesi kaldı sepette jsjskssksks.
Yine alamadık şükür.
Aç gözlülük iyi değil:d
Termosu napacagim zaten ya boş iş.ben kapanışı evye ile yaptım 4 kod ile aldıktan hemen sonra 2 kod daha geldi ama iş işten geçti kısa günün karrı diyelim 1 ürünle
![]()
dandik bi markadan almaya kalksan daha pahalıya alırsın çok iyi fiyatBende bunu takipteydim yapıştırdım![]()
2.3 lt alınırdı 1.9 var çok güzel ama pipetli ürünler geçici heves sonrasında rafa kalkacak yorumumTermosu napacagim zaten ya boş iş.