Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 ve Rx9060xt

cogitox3

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35000
Selamlar dostlar.

Kendime bir PC arıyorum ikinci el araştırma yaparken aşağıdaki özelliklerde bir sisteme denk geldim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci

Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B450M-K M.2 V14 DDR4 4000MHz mATX AM4 Gaming

Ekran Kartı: POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB GDDR6 128Bit

Bellek: Lexar Thor LD4BU008G-R3200GDXG 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL18

SSD: Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2

Kasa: Frisby Phoneix FC-9505G 6x120mm RGB Fan Mid Tower Micro-ATX Siyah Gaming PSU

Power Supply: BitFenix BPA Bronze 600W 80+ Bronze

Monitör: MSI 27" MAG 275QF 0.5ms 180Hz HDMI, DisplayPort Adaptive-Sync Rapid IPS 2K

Monitör de dahil 40k fiyat yazmış 35-38k civarına düşürebilirsem almayı düşünüyorum. Sizce nasıl fiyat uygun mu bir problem yaşar mıyım?

güzel fiyat, psu değişmeni tavsiye ederim

güzel fiyat, psu değişmeni tavsiye ederim
Evet hocam, özellikle PSU'yu çevremden de çok duydum. Satan arkadaştan bir stres testi isteyeceğim, bir sorun yoksa alacağım. Önümüzdeki ay da ilk iş olarak PSU alırım. Dikkat etmem gereken başka bir öneriniz varsa yazın lütfen.

Güzel fiyat ayni sistemi kullaniyorum neredeyse . Psuyu bilmiyorum C tierse sıkıntı olmaz

Evet hocam, özellikle PSU'yu çevremden de çok duydum. Satan arkadaştan bir stres testi isteyeceğim, bir sorun yoksa alacağım. Önümüzdeki ay da ilk iş olarak PSU alırım. Dikkat etmem gereken başka bir öneriniz varsa yazın lütfen.
ekran kartı sıcak çalışıyor pek takma ekstra fanla desteklersin onun dışında anakarta hakim değilim ayrıca bakmanı tavsiye ederim. Psu alacaksan kasayı da değişirsin mük sistem olur. Elin bollaştıkça bakarsın görselliğe. Güç kaynağı ilk değiecek parçalardan biri

Güzel fiyat ayni sistemi kullaniyorum neredeyse . Psuyu bilmiyorum C tierse sıkıntı olmaz
PSU D tier görünüyor o yüzden değiştireceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı sıcak çalışıyor pek takma ekstra fanla desteklersin onun dışında anakarta hakim değilim ayrıca bakmanı tavsiye ederim. Psu alacaksan kasayı da değişirsin mük sistem olur. Elin bollaştıkça bakarsın görselliğe. Güç kaynağı ilk değiecek parçalardan biri
Teşekkür ederim bilgiler için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,851
Üyeler
204,539
Son üye
marco asencio
Geri