joessarra
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Uzun zamandır farklı farklı yerlerde calısmaktan sürekli boşa kürek çekiyor hissiyatındaydım. artık biraz daha kurumsal ve kayda değer bir şeyler yapmalıyım düşüncesine girdim.
Başta Ankara olmak üzere iç anadolu bölgesinde Evini/Ofisini Tadilat ettirmek yada mobilya yaptırmak isteyen ya da tanıdığı olan var ise 1. sınıf işçilik ile iş teslimatı eksiksiz garantili bir yapı kurdum. Tavsiyelerinizi emin olun en iyi şekilde yapacagım. Önemli olan helalinden en temizinden hem kendimizi hem müşteriyi resmiyet ile koruyarak yapmak. Maddi olarakta kimseyi mağdur etmemek için ödemelerde de resmi sözleşmeler ile ilerleyeceğiz.
sitemi ziyaret edebilirsiniz. yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum:
www.metkaconcept.com
Başta Ankara olmak üzere iç anadolu bölgesinde Evini/Ofisini Tadilat ettirmek yada mobilya yaptırmak isteyen ya da tanıdığı olan var ise 1. sınıf işçilik ile iş teslimatı eksiksiz garantili bir yapı kurdum. Tavsiyelerinizi emin olun en iyi şekilde yapacagım. Önemli olan helalinden en temizinden hem kendimizi hem müşteriyi resmiyet ile koruyarak yapmak. Maddi olarakta kimseyi mağdur etmemek için ödemelerde de resmi sözleşmeler ile ilerleyeceğiz.
sitemi ziyaret edebilirsiniz. yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum:
METKA Concept | İç Mimarlık & Anahtar Teslim Renovasyon — Ankara & İç Anadolu
Ankara Yaşamkent merkezli resmi sözleşmeli anahtar teslim iç mimarlık, lüks ev ve ofis yenileme stüdyosu. Sabit bütçe ve tek muhatap garantisi.