Yeni İş Kurdum! Desteğinizi Bekliyorum!

joessarra

80+
Reaksiyon skoru
47
Uzun zamandır farklı farklı yerlerde calısmaktan sürekli boşa kürek çekiyor hissiyatındaydım. artık biraz daha kurumsal ve kayda değer bir şeyler yapmalıyım düşüncesine girdim.

Başta Ankara olmak üzere iç anadolu bölgesinde Evini/Ofisini Tadilat ettirmek yada mobilya yaptırmak isteyen ya da tanıdığı olan var ise 1. sınıf işçilik ile iş teslimatı eksiksiz garantili bir yapı kurdum. Tavsiyelerinizi emin olun en iyi şekilde yapacagım. Önemli olan helalinden en temizinden hem kendimizi hem müşteriyi resmiyet ile koruyarak yapmak. Maddi olarakta kimseyi mağdur etmemek için ödemelerde de resmi sözleşmeler ile ilerleyeceğiz.

sitemi ziyaret edebilirsiniz. yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum:

Merhaba koltuk takımı alacağız bana ulaşırımısınız insta enescpy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha doğrusu yaptırmak istiyoruz

Senin gibi insanları çok takdir ediyorum. Hep hayal edip hiç adım atamayacağım bir olay. Takdir ediyorum. Site çok güzel, sade ve şık gözüküyor. Hayırlı olsun, soran olursa mutlaka tavsiye edeceğim.

Senin gibi insanları çok takdir ediyorum. Hep hayal edip hiç adım atamayacağım bir olay. Takdir ediyorum. Site çok güzel, sade ve şık gözüküyor. Hayırlı olsun, soran olursa mutlaka tavsiye edeceğim.
teşekkür ediyorum. birbirimize destek olursak beraber ilerleyebiliriz düşüncesindeyim. çevremde kime böyle bir şey yapıyorum diye söylediysem, zaten herkes yapıyor sen batarsın, batacak başka iş bul dediler :) eşim dışında reelde destek olan 1-2 kişi ya oldu ya olmadı. hep yapanları seyretmekten hayatı kaçırıyoruz diye düşünüyorum. 31 yaşındayım, artık beklememeliyim diye düşündüm. Fakat sana da tavsiyem, yapamıyorsun diyen ya da yüzüne karşı yaparsın diyipte arkandan zaten batar diyenlere kulak asmadan tek basına inanmak. umarım ben de yanılmam bu düşlerimde.

Yolun, bahtın açık olsun hocam. Yeni işin hayırlı olsun. Bu sektörde daha yeni olmama rağmen sürecin gerçekten ne kadar sancılı olduğunu görüyorum. Bu yüzden, hedeflediğin şeyleri başardığını görmek beni gerçekten çok mutlu etti.

Elimden gelen her türlü desteği vermeye her zaman hazırım. Tekrardan yolun açık olsun hocam, bol kazançlar ve başarılar dilerim. 🙏

Yolun, bahtın açık olsun hocam. Yeni işin hayırlı olsun. Bu sektörde daha yeni olmama rağmen sürecin gerçekten ne kadar sancılı olduğunu görüyorum. Bu yüzden, hedeflediğin şeyleri başardığını görmek beni gerçekten çok mutlu etti.

Elimden gelen her türlü desteği vermeye her zaman hazırım. Tekrardan yolun açık olsun hocam, bol kazançlar ve başarılar dilerim. 🙏
teşekkür ediyorum çok sağ olun. Herkes için zor bir süreç oldunu düşündüğümden, hem müşteri için hem de bu işin tedarikçileri için bu süreçleri daha pürüzsüz ve sancısız yapmayı hedefliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hauk
Allah Razı olsun teşekkür ederim. Ekmeğinde olan herkesi Rabbim utandırmasın inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim,

Amin, inşallah. Teşekkür ederim
Hocam ben Karadeniz bölgesindeyim sadece tasarım yapıyor musunuz ücreti karşılığında falan?

Hocam ben Karadeniz bölgesindeyim sadece tasarım yapıyor musunuz ücreti karşılığında falan?
Evet hocam tasarım da yapıyoruz. Şu an İç mekan tasarımı yapıyoruz. Keşifi online eksiksiz yapabilirsek tasarım konusunda çalışırız tabii ki. dilerseniz sitedeki form üzerinden iletişim bilginizi bırakın. dönüş yapalım ordan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri