❌İndirim Bitti! Gıgabyte RX 9070 XT Gamıng Oc 49.999,00tl Taksit Var

Asrock Challenger modeli var bende gigabyte dan çok daha az şikayet edildiğini gördüm. 304 watt tdp si var 270 watt civarında serin kullanıyorum. Bazı yükleme ekranlarında anlık cw sesi geliyor ama genel olarak çok güzel kart
Hocam 2k da mı 4k da mı kullanıyorsunuz kartı

2k da fps değerleri çok güzel 200hz monitör ile kullanıyorum. 4k monitör ile de kullanılabilir diye düşünüyorum
Anladım ona göre 4k dizeceğim de tam bilemedim frame generation ile destek olur herhalde ileride oyunlarda ne olur bilemedim

soğutması baya kötü haberiniz olsun :D kart zaten 2.5 slot kaplıyor

bu ve asus prime in en hırt özelliği 3x8 pin istiyor nefret ediyorum :kekw:

Uygunsuz davranış
Sözde prime haftası serefsizler 47 den 50 ye çektiler fiyatı indirim diye gösteriyorlar it oğlu itler

5060Ti 16gb'dan geçmek için mantıklı mı acaba?
50bin tl fazla geldi birkaç gün önce bunlar 44-45kya bulunabiliyordu ama 9 taksit cazip geliyor.

5060Ti 16gb'dan geçmek için mantıklı mı acaba?
50bin tl fazla geldi birkaç gün önce bunlar 44-45kya bulunabiliyordu ama 9 taksit cazip geliyor.
Neredeyse %40 falan daha güçlü 9070xt fakat oynadığın oyun türüne göre araştırıp karar vermen lazım. Amd kartlar benim oynadığım oyunlarda kötü olduğu için el mecbur nvidia almıştım.

Neredeyse %40 falan daha güçlü 9070xt fakat oynadığın oyun türüne göre araştırıp karar vermen lazım. Amd kartlar benim oynadığım oyunlarda kötü olduğu için el mecbur nvidia almıştım.
Aslında temel endişem performans değil dediğin gibi %40 hatta daha fazla fark var. Asıl kafamdaki soru işareti elimdeki 5060Ti'yı elden çıkarmakla uğraşmak, bir de psu da değiştirmem gerekebilir 😅. Performans konusunda zaten 5070Ti'yla rakip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,739
Üyeler
204,514
Son üye
Emre0757
Geri