4K Ultra HD
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bunun düz 9070 modeli hiç indirime girmiyor nedense
Hocam 2k da mı 4k da mı kullanıyorsunuz kartıAsrock Challenger modeli var bende gigabyte dan çok daha az şikayet edildiğini gördüm. 304 watt tdp si var 270 watt civarında serin kullanıyorum. Bazı yükleme ekranlarında anlık cw sesi geliyor ama genel olarak çok güzel kart
2k da fps değerleri çok güzel 200hz monitör ile kullanıyorum. 4k monitör ile de kullanılabilir diye düşünüyorumHocam 2k da mı 4k da mı kullanıyorsunuz kartı
Anladım ona göre 4k dizeceğim de tam bilemedim frame generation ile destek olur herhalde ileride oyunlarda ne olur bilemedim2k da fps değerleri çok güzel 200hz monitör ile kullanıyorum. 4k monitör ile de kullanılabilir diye düşünüyorum
Hem FPS hem AAA oyunlar oynayacaksan dual mode monitörlerden tercih edebilirsin. 4k da üzmez 9070xtAnladım ona göre 4k dizeceğim de tam bilemedim frame generation ile destek olur herhalde ileride oyunlarda ne olur bilemedim
Yok fps için ayrı full hd monitörüm varHem FPS hem AAA oyunlar oynayacaksan dual mode monitörlerden tercih edebilirsin. 4k da üzmez 9070xt
Hocam peki bişe sorcam seneye sallıyorum gta 6 pc ye çıkınca 60 fps felan alır mıyım?Hem FPS hem AAA oyunlar oynayacaksan dual mode monitörlerden tercih edebilirsin. 4k da üzmez 9070xt
Neredeyse %40 falan daha güçlü 9070xt fakat oynadığın oyun türüne göre araştırıp karar vermen lazım. Amd kartlar benim oynadığım oyunlarda kötü olduğu için el mecbur nvidia almıştım.5060Ti 16gb'dan geçmek için mantıklı mı acaba?
50bin tl fazla geldi birkaç gün önce bunlar 44-45kya bulunabiliyordu ama 9 taksit cazip geliyor.
Aslında temel endişem performans değil dediğin gibi %40 hatta daha fazla fark var. Asıl kafamdaki soru işareti elimdeki 5060Ti'yı elden çıkarmakla uğraşmak, bir de psu da değiştirmem gerekebilirNeredeyse %40 falan daha güçlü 9070xt fakat oynadığın oyun türüne göre araştırıp karar vermen lazım. Amd kartlar benim oynadığım oyunlarda kötü olduğu için el mecbur nvidia almıştım.