Yardım 20 Bin TL Bütçeyle Ekran Kartı Tavsiyesi

eses014

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese İyi Forumlar Arkadaşlar
Elimde 3080 Ekran kartı vardı ancak çok ısınıyor ve VRAM de 100 dereceleri görüyordum. Cs de Ölüm Sahnelerinde VRAM artışını kaldırmayıp oyunu sistemi kitliyordu. Bende 2. Elde Sattım.

Şimdi Taksitli 20K bütçem var. Genellikle Cs2-Metin2-Knight Oynuyorum. Şuan aktif güncel piyasada hangi ekran kartını önerirsiniz ? 8GB Vram kurtarır mı beni

8 gb almayın hocam almışken daha düzgün bir şey alın, RX 9060 XT 16 GB (ikinci el temiz bulunursa) veya RTX 5060 Ti 16 GB, RTX 4060 Ti 16 GB kasım indirimlerini bekleyebilirsin.

8 gb almayın hocam almışken daha düzgün bir şey alın, RX 9060 XT 16 GB (ikinci el temiz bulunursa) veya RTX 5060 Ti 16 GB, RTX 4060 Ti 16 GB kasım indirimlerini bekleyebilirsin.
Belirttiğin kartlar 30-40k ya yakın fiyat. bütçem 20k şuan ekran kartım yok 1 ay pcsiz durmakta zor :) oynadığım oyunlar düşük oyunlar 1050ti apuda açar ama cs açısından bilemiyorum 8gb iş görmez mi ?
2. El sıkıntı gibi duruyor çünkü hiçbiri pg yapmıyor pg de ayrı bir dert Edirne de yaşıyorum her yer uzak

elindeki ekran kartının bakımlarını yapıp kullanmaya devam edebilirsin, 8gb vram kurtarırmı dersen bahsettiğin oyunlar ise sadece evet o oyunları kurtarır, yerinde olsam değiştirmek yerine elindekinin bakımını yapıp kullanmaya devam ederim çünkü oynadığın oyunlara elindekiler bile fazlasıyla yeterli

Elimde 3080 Ekran kartı vardı ancak çok ısınıyor ve VRAM de 100 dereceleri görüyordum. Cs de Ölüm Sahnelerinde VRAM artışını kaldırmayıp oyunu sistemi kitliyordu. Bende 2. Elde Sattım.

Şimdi Taksitli 20K bütçem var. Genellikle Cs2-Metin2-Knight Oynuyorum. Şuan aktif güncel piyasada hangi ekran kartını önerirsiniz ? 8GB Vram kurtarır mı beni
2. Elde sıkıntılı diye sattın dimi hocam arzalı diye sıkıntısız kart diye satmadın dimi

sistem kilitlenme durumu varsa da ekran kartından ziyade belki işlemci de olabilir bakımını yapıp yine kilitliyorsa sorunu başka yerde araman gerekir

Rst 4070 ikimci el yapış kanka bulursan

7800XT ilanlarını kovala, 20K'ya veren olur elbet. Bu bütçede alternatifi yok.
3 fanlı modellerin hiçbirinde kronik ısınma problemi de görmedim. Bendeki XFX QICK 2 yılı geçti, daha içini açıp temizlemedik hala 63-64C 'i geçmiyor tam yükte. Fan %20-30 arası takılıyor sessiz bir şekilde.

3080 ti 17-18 bandına bulabiliyorsun alacaksan onu alabilirsin

elindeki ekran kartının bakımlarını yapıp kullanmaya devam edebilirsin, 8gb vram kurtarırmı dersen bahsettiğin oyunlar ise sadece evet o oyunları kurtarır, yerinde olsam değiştirmek yerine elindekinin bakımını yapıp kullanmaya devam ederim çünkü oynadığın oyunlara elindekiler bile fazlasıyla yeterli
Elimdekini sattım sıcaklık çok artıyor diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. Elde sıkıntılı diye sattın dimi hocam arzalı diye sıkıntısız kart diye satmadın dimi
Evet tüm testleri occt furmark ısı değer hepsini ekledim ilana belirttimde alıcıya

3 fanlı modellerin hiçbirinde kronik ısınma problemi de görmedim. Bendeki XFX QICK 2 yılı geçti, daha içini açıp temizlemedik hala 63-64C 'i geçmiyor tam yükte. Fan %20-30 arası takılıyor sessiz bir şekilde.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kart 3080 ti hocam

Aha banada öyle 65-70 derece arası bir kart lazım 3080 350w çekip 80-85 derecelere çıkıyordu fan 100 de

sistem kilitlenme durumu varsa da ekran kartından ziyade belki işlemci de olabilir bakımını yapıp yine kilitliyorsa sorunu başka yerde araman gerekir
İşlemcide sorun yoktu ya aktif hala apu şekilde knight metin2 oynuyorum ama cs giremiyorum kart yok diye

3080 ti 17-18 bandına bulabiliyorsun alacaksan onu alabilirsin
3080 den dilim yanınca tadım kaçtı ya bir arkadaş sıfır 5060 8gb al geç zaten oynadığımız oyunlar ne ki uğraşma 2. Elle fln dedi kararsız kaldım
Üstte diğer arkadaş 7800xt önerdi 2. El o da geleceğe yatırım kararsızım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,861
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri