- Bütçe
- 60000
Arkadaşlar işe gireceğim, sistemi de yükseltmek istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. 9070XT alasım var fakat 4K de ileride GTA 6 vs oyunlar çıkınca kaldırır mı bilemiyorum, almaya değer mi yoksa 2K için mi 9070XT almalıyım?
Bende öyle düşündüm hocam zaten bende 1080p monitör var onda cs felan oynarım ama ileride üzmez değil mi9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
frame generation hocam bu eski oyunlarda yok yenilerde var gördüm de bayağı etki ediyor mu9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
Anladımm hocam çok fps beklentim yok 60 altında düşmesin fakat ileride üzer mi acaba frame generation felan açarak iyice artar gibi düşünüyorum50bin civarına 9070xt rakipsiz bir ekran kartı bu bütçede zaten ya 5070 ya da 9070 xt oluyor ki 9070xt çok daha önde bana kalırsa, 2K tüm oyunları zaten oynayabilirsin 4K'da çoğu oyunu oynatır ama oynamaktan kastınız 60fps mi 150fps mi onu da öğrenmek lazım sonuçta 80-100bin tl vermediğiniz sürece AAA oyunlarda 4K 100 küsür fps almak zorken 2K daha uygun olur ama derseniz ki 4K olsun 60-100fps arasında kalsın, gelişen teknolojiyle FSR falan açarak her türlü oynatır diye düşünüyorum
Zaten frame generation desteklemeyen bir oyun oynayacaksanız çok kötü bir optimizasyonu yoksa her türlü oynatır genelde de eski oyunlar olduğu için zaten güçlü bir ekran kartı frame gen olanları söylemeye gerek yok zaten çok yüksek fps verir. Nvidia tarafına göre çok yüksek derecede f/p bir ekran kartı 5070ti ile başa baş oluyorlar. AMD eskisi gibi de değil hem yazılımı hem de teknolojik destekleri sürekli nvidiayı takip ediyor bugün nvidia çıkardıysa çok kısa zamanda amd de onu takip ediyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz taksitli falan denk getirirseniz de artısı olur. Ayrıca şu sıralar fiyatları çok yükseliyor bir an önce almanız daha uygun olur 2 haftada minimum fiyatına 7bin tl civarı zam geldi. İnsanlar sürekli 1 ay önce şu fiyataydı alınmaz falan diyorlar da zaten artıyor fiyatlar 1 ay önce o fiyatta diye ne kasım indirimlerinde ne de başka bir yerde düşmeyecek fiyatlar.frame generation hocam bu eski oyunlarda yok yenilerde var gördüm de bayağı etki ediyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladımm hocam çok fps beklentim yok 60 altında düşmesin fakat ileride üzer mi acaba frame generation felan açarak iyice artar gibi düşünüyorum
52 ye sapphire pulse modelini buldum alsam olur herhaldeZaten frame generation desteklemeyen bir oyun oynayacaksanız çok kötü bir optimizasyonu yoksa her türlü oynatır genelde de eski oyunlar olduğu için zaten güçlü bir ekran kartı frame gen olanları söylemeye gerek yok zaten çok yüksek fps verir. Nvidia tarafına göre çok yüksek derecede f/p bir ekran kartı 5070ti ile başa baş oluyorlar. AMD eskisi gibi de değil hem yazılımı hem de teknolojik destekleri sürekli nvidiayı takip ediyor bugün nvidia çıkardıysa çok kısa zamanda amd de onu takip ediyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz taksitli falan denk getirirseniz de artısı olur. Ayrıca şu sıralar fiyatları çok yükseliyor bir an önce almanız daha uygun olur 2 haftada minimum fiyatına 7bin tl civarı zam geldi. İnsanlar sürekli 1 ay önce şu fiyataydı alınmaz falan diyorlar da zaten artıyor fiyatlar 1 ay önce o fiyatta diye ne kasım indirimlerinde ne de başka bir yerde düşmeyecek fiyatlar.
52 ye sapphire pulse modelini buldum alsam olur herhalde
Hocam 53 e taichi varsa at da alayım ben göremedim 57-58 e var52'e çıktıktan sonra 53'e zaten Asrock 9070XT Taichi model var en üst modellerden. Ya da Powercolor 9070 XT Red Devil 'de aşırı iyidir ama daha pahalı. TR piyasasında 9070 XT'ten daha mantıklı bir kart yok şu an 4K için.
beyaz istiyorsanız pure modeline fiyat farkı vermek belki mantıklı olabilir onun haricinde taichi modeli fiyat farkını hak ediyor52 ye sapphire pulse modelini buldum alsam olur herhalde
Anladım hocambeyaz istiyorsanız pure modeline fiyat farkı vermek belki mantıklı olabilir onun haricinde taichi modeli fiyat farkını hak ediyor
Fakat 58 felan diyorlar 6 bin TL fazladan verilir mi kibeyaz istiyorsanız pure modeline fiyat farkı vermek belki mantıklı olabilir onun haricinde taichi modeli fiyat farkını hak ediyor
Hocam 53 e taichi varsa at da alayım ben göremedim 57-58 e var
Yav çok afadersiniz de 52k 9070xt ye verilir mi Allah aşkına ya2.elde 30 34k bandında ki olan karta 20k fazla vermek nedir ya.