Öneri Bu Nasıl Mouse Pad Alternatif Öneriniz Ne?

Merhabalar hocam aktif olarak Rampage Blitz RGB XL (MP-24) kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Önerebilirim, linkini bırakıyorum.

Bunların temizliği nasıl oluyor ki? Biz mousepadleri banyoda duvara yapıştırıp hunharca yıkıyoruz

Bunların temizliği nasıl oluyor ki? Biz mousepadleri banyoda duvara yapıştırıp hunharca yıkıyoruz
Şuana kadar sadece elektrikli süpürge ile temizliğini yaptım, üzerinde çok fazla leke yapacak şeylerden kaçınıyorum. Süpürge işimi görüyor.

Merhabalar hocam aktif olarak Rampage Blitz RGB XL (MP-24) kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Önerebilirim, linkini bırakıyorum.
Blitz modelinin kare olanını kullandım, ₺300-600 arası kare veya geniş ürün isteyenlere öneririm. Yüzeyi hybrid ve o civarda KlasseGear PRO'ya göre iyi. Hatta Porge'nin ₺700 sattığı saçma kare mousepadlerden daha iyi.

Rampage sitesinde Glarung15 koduyla bir miktar indirim alabiliyor. Ama Akakçe fiyatlarına da baksın, nerede ucuzsa oradan alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hauk
Blitz modelinin kare olanını kullandım, ₺300-600 arası kare veya geniş ürün isteyenlere öneririm. Yüzeyi hybrid ve o civarda KlasseGear PRO'ya göre iyi. Hatta Porge'nin ₺700 sattığı saçma kare mousepadlerden daha iyi.

Rampage sitesinde Glarung15 koduyla bir miktar indirim alabiliyor. Ama Akakçe fiyatlarına da baksın, nerede ucuzsa oradan alın.
bu ondan daha mı iyi diyorsun

bu ondan daha mı iyi diyorsun
Yüzey olarak Rampage Blitz, Helixsun, Urzuva ve hatta KlasseGear PRO'dan ₺0-500 arasında satılan ürünlere göre iyi. Tabii belirteyim yüzey olarak diyorum, hybrid bir yüzey. Helixsun, Urzuva, XRades, Porge falan speed yapıştırma yüzey oluyor. KlasseGear PRO ise Hybrid'e yakın ama bence Blitz yüzeyi ondan daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,709
Üyeler
204,508
Son üye
Cer-yancı
Geri