Havit Happy Hour Başladı!

King havit kötülemeye gelmiş galiba kötü bir geçmişi var havitle

Havit H2230D almıştım 2 sene önce. Daha ilk ayda bozuldu. Havitin teknik servisi CYN Bilişime ulaştım ve ürünü kutunun içine arzıasını bildiren bir not koyup kendilerine göndermemi istediler.
15 KM yol gittim kargo şubesi evime uzak olduğu için. Söyledikleri gibi ürünün arızasını bir kağıda yazıp kutunun içine de koydum.

Bir ay sonra kulaklık bana geri geldi. Servis fişinde ürünün arızasını belirten bir not yazmadığım için inceleme yapılamadığı yazıyordu.
Kutuyu azıcık salladım yazdığım not düştü içinden pasdfısdofdsıofsdjhfs
Adamlara bozuk ürün yolluyorsun teknik servis hizmeti alabilmek için, hiçbir işlem yapmadan sana bozuk ürünü geri yolluyorlar.

Tabii ki yılmadım tekrar gönderdim. Bu sefer ÇOK ŞÜKÜR kulaklığın bozuk olduğunu anlayıp yenisini verdiler.
Haviti fanboyu olacak kadar çok seviyorum. Muhteşem f/p ürünler üreten bir marka. Fakat Türkiye Distribütörü CYN Bilişim gerçekten problemli

Fuxi H3 vardı elimde Amazon üzerinden aldığım 15. Ayı civarı şarj tutmaz olmuştu servise yollamıştım sıfırı ile direk değiştirmişlerdi hala kullanıyorum. Benim deneyimim olumlu geçti firma ile. Olumsuz tecrübeside olan vardır mutlaka. Keyfe keder indirimi görünce yeniden aldım şuan.

Ekler

• IMG_0612.webp
    IMG_0612.webp
    61.9 KB · Hit: 66
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Fuxi H3 vardı elimde Amazon üzerinden aldığım 15. Ayı civarı şarj tutmaz olmuştu servise yollamıştım sıfırı ile direk değiştirmişlerdi hala kullanıyorum. Benim deneyimim olumlu geçti firma ile. Olumsuz tecrübeside olan vardır mutlaka. Keyfe keder indirimi görünce yeniden aldım şuan.
baya iyimiş hayatımda hiç havit kullanmadım ama bana hiç böyle bir servis denk gelmedi hep thhlerde sürünmek zorunda kaldım

fp olarak alınır mı kız arkadasıma almayı dusunuyorum

Powerbank nasıl beyler?

Şu indirime girsin direkt alacağım;

Tercih etmem hem çok büyük bilardo topu gibi hemde ilk 2-3 kullanımdan sonra cız cız edip bozulmuştu direk servise gönderdim ellerinde ürün olmadığı için iade yaptılar paramı bilgin olsun hocam

Forumdan bir habersin kim havitten memnun onu daha kolay sayarız. İstersen müdavimi etiketleyeyim @FR13NDSLX
Ürünün kutusunu dahi açmadım. Bu teknik ekiple bir yere varamazlar üşenmeyip THH ye başvuracağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kutuyu açayım dedim patpat ile gönderdiğim ürün poşetin içinden direkt böyle çıktı üstte açılması için yeri varken böyle açmaları şaşırttı. Haşırt diye kanırtarak kutuyu açmışlar.
1000049128.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklığı saran bez poşeti bile parçalamışlar. Arkadaş etiketlemese kutuyu bile açmadan birine satmayı planlıyordum.

Son düzenleme:
20 k lıl powerbank fiyata göre nasıl arkadaşlar alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri