Forumdan bir habersin kim havitten memnun onu daha kolay sayarız. İstersen müdavimi etiketleyeyim @FR13NDSLXKing havit kötülemeye gelmiş galiba kötü bir geçmişi var havitle
King havit kötülemeye gelmiş galiba kötü bir geçmişi var havitle
baya iyimiş hayatımda hiç havit kullanmadım ama bana hiç böyle bir servis denk gelmedi hep thhlerde sürünmek zorunda kaldımFuxi H3 vardı elimde Amazon üzerinden aldığım 15. Ayı civarı şarj tutmaz olmuştu servise yollamıştım sıfırı ile direk değiştirmişlerdi hala kullanıyorum. Benim deneyimim olumlu geçti firma ile. Olumsuz tecrübeside olan vardır mutlaka. Keyfe keder indirimi görünce yeniden aldım şuan.
fp olarak alınır mı kız arkadasıma almayı dusunuyorumFuxi H3 vardı elimde Amazon üzerinden aldığım 15. Ayı civarı şarj tutmaz olmuştu servise yollamıştım sıfırı ile direk değiştirmişlerdi hala kullanıyorum. Benim deneyimim olumlu geçti firma ile. Olumsuz tecrübeside olan vardır mutlaka. Keyfe keder indirimi görünce yeniden aldım şuan.
Tercih etmem hem çok büyük bilardo topu gibi hemde ilk 2-3 kullanımdan sonra cız cız edip bozulmuştu direk servise gönderdim ellerinde ürün olmadığı için iade yaptılar paramı bilgin olsun hocamŞu indirime girsin direkt alacağım;
![]()
65W GaN Hızlı Şarj Adaptörü Havit UC253 | Havit
Havit UC253 GaN Hızlı Şarj Adaptörü ile cihazlarınızı güvenle şarj edin. Geri çekilebilir kablo ve koruma sistemleri. Ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
Ürünün kutusunu dahi açmadım. Bu teknik ekiple bir yere varamazlar üşenmeyip THH ye başvuracağım.Forumdan bir habersin kim havitten memnun onu daha kolay sayarız. İstersen müdavimi etiketleyeyim @FR13NDSLX
bence alınırPowerbank nasıl beyler?