🔥İndirim Lian Li Hydroshift Iı OLED Curved Fansız 15.724,00tl

ekranlı sıvı soğutucu piyasası hala ülkemizde oturamadı. önüne gelen ''sözde'' globale bakıp ne kaptırırsam kâr kafasında piyasada okutmaya çalışıyor. kavisli kavisli yapıştırıyorlar tüketicilere. bu fiyatlara marka model farketmeksizin sırf ekrandan dolayı soğutucu öneremiyorum. kasa içine ekran peşindeyseniz gidip 8-9'' ekranlar var 2- 2,5K bandında mis gibi alıp geçin. kalan parayla piyasanın en güçlü sıvı soğutucusunu zaten alabiliyorsunuz.
Ekran görüntüsü 2026-10-07 144947.webp

güncel kurla 13,768 yapıyor. baktım newegg de aynı fiyat. bildiğim kadarıyla bu fiyata bir de eyalet vergisi ekleniyor yanlışım vardı düzeltin. bence fiyatları makul. corved oled ekranlar zaten pahalı. tabi branding de var işin içinde markaya para ödüyorsun.
Ekran görüntüsü 2026-10-07 145513.webp

Son düzenleme:
satıcı önemsiz. Oksid bilişim bakıyor garantisine. Lian li ürünlerinin hepsine oksid bakıyor. Destek konusunda global desteğe yazıyorsun ticket açıyorsun onlar oksidi katıyor görüşmeye mail üzerinden ürününü yolluyorsun sorunun çözülüyor. incehesabın tek artısı şu ürünü direk incehesaba yolluyorsun onlar okside yolluyor. 2 yıldır lian li ürünlerini kullanmış biri olarak deneyimlerim bunlar. garanti konusunda hiçbir sorun yaşamadım.
Almak çok cezbetti o. İncehesap max 1000 lira düşürür zaten. Hem bunda 6 taksit ve kartıma bonusta kazanabiliyorum.

Akakçe verileri düzgün tutmuyor özellikle ince hesabın cuma günleri olan gaming indirimlerini takip ederseniz bu fiyatları görürsünüz
bu ürün asla gaming gecesinde indirime girmedi. her hafta düzenli takip ediyorum...

Alıntıyı görüntüle

güncel kurla 13,768 yapıyor. baktım newegg de aynı fiyat. bildiğim kadarıyla bu fiyata bir de eyalet vergisi ekleniyor yanlışım vardı düzeltin. bence fiyatları makul. corved oled ekranlar zaten pahalı. tabi branding de var işin içinde markaya para ödüyorsun.
Alıntıyı görüntüle
istediği kadar olsun cücük kadar oled ekran var diye bir sıvı soğutucuya 10-15-20K vermem. verilmesinide gönül rahatlığı ile tavsiye etmem. illa kasanın içine ekran sokacağım diyenlerede, her ne kadar önermesemde 8-9 inchlik TR trofeo alıp üstünede dünyanın en güçlü soğutucularından arctic lf 3 360 pro al geç diyorum. ekranlı sıvı soğutucular konusunda dünyada fiyatının ciddi oranda düşmesi gerektiğini düşünenlerdenim ve satın alınmazsa ülkemizde de bu fiyatlar illaki düşecektir.

istediği kadar olsun cücük kadar oled ekran var diye bir sıvı soğutucuya 10-15-20K vermem. verilmesinide gönül rahatlığı ile tavsiye etmem. illa kasanın içine ekran sokacağım diyenlerede, her ne kadar önermesemde 8-9 inchlik TR trofeo alıp üstünede dünyanın en güçlü soğutucularından arctic lf 3 360 pro al geç diyorum. ekranlı sıvı soğutucular konusunda dünyada fiyatının ciddi oranda düşmesi gerektiğiniz düşünenlerdenim ve satın alınmazsa ülkemizde de bu fiyatlar illaki düşecektir.
anladım dostum ne demek istediğini ben de savunmuyorum kesinlikle bu fiyatları ama bu curved oled muhabbeti bir yerde fantazi. parası çok olan adamlar bir sitem düzeyim şöyle oturuyum bakayım diyen adamlar alabiliyor böyle şeyleri. bunlardan biriyim bende mesela. hiç oyun oynamadım adam akıllı evlendiğimden beri orada köşede duruyor çok hoş duruyor bakması yalan yok ama full beyaz sistem :)
WhatsApp Image 2026-10-07 at 3.08.30 PM.webp

thermalright wonder vision var bende yazılımı falan çok kötü bu fiyata bu ürün alınır

anladım dostum ne demek istediğini ben de savunmuyorum kesinlikle bu fiyatları ama bu curved oled muhabbeti bir yerde fantazi. parası çok olan adamlar bir sitem düzeyim şöyle oturuyum bakayım diyen adamlar alabiliyor böyle şeyleri. bunlardan biriyim bende mesela. hiç oyun oynamadım adam akıllı evlendiğimden beri orada köşede duruyor çok hoş duruyor bakması yalan yok ama full beyaz sistem :)
Alıntıyı görüntüle
Hocam curved ekranda anime kızı görünce,
yüzüğü çıkarmışsınız.

Çok tehlikeli, ben vazgeçtim bu işten.

thermalright wonder vision var bende yazılımı falan çok kötü bu fiyata bu ürün alınır
evet dediğim bu işte. diğer muadili var ama yazılımları çok kötü o kadar para verip bir de perfomansını tanklayan bir yazılım kullanmazdım

Fiyatları böyleydi zaten epeydir takipteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,159
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri