Yardım Xfx Quıcksılver Radeon RX 9070 XT 53 Bine Alınır mı ???

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Vatan bilgisayarda 53 bin TL'ye xfx quicksilver radeon rx 9070 xt var. Ekran kartı almak istiyorum. Bu fiyata şuanda alınır mı yoksa kasım indirimlerini beklemeli miyim? Peşin fiyatına 6 taksitle alabilirim, önerilerinize açığım.

47 bin TL ye vatandan asrock Challenger alabilirsin coil whine var biraz ama güzel model ben kullanıyorum serin çalışıyor

47 bin TL ye vatandan asrock Challenger alabilirsin coil whine var biraz ama güzel model ben kullanıyorum serin çalışıyor
senin kartında cw var ve serin çalışıyor cümleyi öyle bir kurmuşsun ki bütün asrocklar cwlı gibi okudum aslkdşlkasd

Hocam öyle demeyin coil Whine baba bizdendir hepte bizden olacaktır. Onsuz bir dünyayı sadece ben değil kimse düşünemez. Biz bu adamla geldik bu adamla gideriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elbet bir gün kendisi toprak olacaktır fakat yanında onu seven dostlarında beraber götürecektir. O güne kadar beraber baş koyduk bu yola evelallah.

coil whine önemli değil, çoğu 9070xt lerde oluyormuş zaten. Fiyatlar çok fazla arttı o yüzden hızlı davranmak istiyorum ama bu şişkinlik de iner mi diye şüphedeyim o yüzden kafam çok karışık, yardımlarınızı bekliyorum

Ben 18 Ağustos tarihinde 36700tl ye almıştım Vatan gece indirmiyle sağolsun artık fiyatlar uçtu gitti daha da artacak gibi duruyor hızlı davranmak lazım

coil whine önemli değil, çoğu 9070xt lerde oluyormuş zaten. Fiyatlar çok fazla arttı o yüzden hızlı davranmak istiyorum ama bu şişkinlik de iner mi diye şüphedeyim o yüzden kafam çok karışık, yardımlarınızı bekliyorum
Çoğu RX 9700 XT coil whine sorunlu değil. Çevremde çok sayıda kullanıcısı var, ben de Asus Tuf OC modelini kullanıyorum ve coil whine sorunu yok.
Sadece RX 9070 XT Taichi, Challenger ve Pulse kullanıcısı arkadaşlarım bu sorundan muzdarip.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman 50 bin seviyesinde almak mantıklı diyorsun
Bence 50K Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC modeli daha ucuzken daha alınası.

2 gün önce sipariş ettim. En az 5 sene kullanacağım kart için 3 bin hiç bir şey, gigabyte modelinden kesinlikle daha iyi. 35 cm uzunluğunda kart, kasanı kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,051
Üyeler
204,601
Son üye
saplakcimami
Geri