🔥İndirim PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

Çok ucuza 5070 ti bulursam alırım belki ileride ama şu fiyatlarla ne PC toplanır ne de düşünülür.

Alacaksanız bunu alın bundan daha iyi fiyata bulamayabilirsiniz

öncekinde 5070ti olandan almıştım. 108k+13k ya ikinci ram ile 121k ya geldi toplamda. şuan aynı sistemi 133k ya koymuşlar bir de ram eklemek gerek tabi. önceki indirimde ram da indirimliydi. sadece kasa geldiğinde anakartı farklı takmışlardı. markaya ulaşıp konuştuktan sonra sorunu çözdüler sağolsunlar.

fiyatlar güncellenmiş daha da indirmişler beyler ilk cıktıgında almıştım sorunsuz sıkıntısız geldi. alacaklara hayırlı olsun sorusu olan sorabilir.

++ wifi adaptör dışında bir de mousepad hediye göndermişler. sizede gelir mi bilmem :D

fiyatlar güncellenmiş daha da indirmişler beyler ilk cıktıgında almıştım sorunsuz sıkıntısız geldi. alacaklara hayırlı olsun sorusu olan sorabilir.

++ wifi adaptör dışında bir de mousepad hediye göndermişler. sizede gelir mi bilmem :D
9060xtli olanı aldım ancak fotoğraflarında 2 çeşit sistem var işlemci soğutucusu ve ekran kartı markası değişiyor, bana bir seçim yaptırtmadı o sistem nasıl işliyor peki

9060xtli olanı aldım ancak fotoğraflarında 2 çeşit sistem var işlemci soğutucusu ve ekran kartı markası değişiyor, bana bir seçim yaptırtmadı o sistem nasıl işliyor peki
knka 2. görsel doğru diye acıklamıstı youtube videosunun altında pc hocası.

2. görseli baz al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mousepad hediyeside varmıs

öncekinde 5070ti olandan almıştım. 108k+13k ya ikinci ram ile 121k ya geldi toplamda. şuan aynı sistemi 133k ya koymuşlar bir de ram eklemek gerek tabi. önceki indirimde ram da indirimliydi. sadece kasa geldiğinde anakartı farklı takmışlardı. markaya ulaşıp konuştuktan sonra sorunu çözdüler sağolsunlar.
bende 5070 ti lı olanı aldım kanka zaten direkt yediler. ama tek 16 yaptım. ilerde eklerim bitane

5070 li 95 bin tl olan alınır mı

Hızlı bakabilirmisiniz hocam illa nivida şartmı oyun için

pek bilmiyorumda bi kaç tanıdığım öyle demişti amd de sıkıntılar çıkıyormuş sanırım birde bu dlss teknolojisinden dolayı

Hocam sitede iki tane sistem var biri 5070li olan 95 civarı
9070xt 99
Sence hangisi oyun için uzun ömürlü

pek bilmiyorumda bi kaç tanıdığım öyle demişti amd de sıkıntılar çıkıyormuş sanırım birde bu dlss teknolojisinden dolayı

Hocam sitede iki tane sistem var biri 5070li olan 95 civarı
9070xt 99
Sence hangisi oyun için uzun ömürlü
RX 7000 ve 9000 serisi sorunsuz onları dinlemeyin. RX 9070 XT alın tabii ki.

Arkadaşlar sorum olacak bu ekteki ürünleri 88 civarına topladım sanırım bir tek işlemci eksik Onunla 102 civarına denk gelecek hepsi 6 taksit civarı bu aldığım ürünlerin. Sorum şu bunları iade edip PC hocası 9 taksit 9070 almak mantıksız mı Not toplamayı falan bilmiyorum video izler yaparım heralde diye düşündüm) yada bu parçalar çok daha iyi mi

Ekler

• IMG_3496.webp
    IMG_3496.webp
    17.7 KB · Hit: 39
  • IMG_3497.webp
    IMG_3497.webp
    33.1 KB · Hit: 40
  • IMG_3500.webp
    IMG_3500.webp
    16.4 KB · Hit: 37
  • IMG_3499.webp
    IMG_3499.webp