mrtkgnoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 439
5080 olan sistemi süpürmüşler. 9070xt de bitiyor
9060xtli olanı aldım ancak fotoğraflarında 2 çeşit sistem var işlemci soğutucusu ve ekran kartı markası değişiyor, bana bir seçim yaptırtmadı o sistem nasıl işliyor pekifiyatlar güncellenmiş daha da indirmişler beyler ilk cıktıgında almıştım sorunsuz sıkıntısız geldi. alacaklara hayırlı olsun sorusu olan sorabilir.
++ wifi adaptör dışında bir de mousepad hediye göndermişler. sizede gelir mi bilmem![]()
knka 2. görsel doğru diye acıklamıstı youtube videosunun altında pc hocası.9060xtli olanı aldım ancak fotoğraflarında 2 çeşit sistem var işlemci soğutucusu ve ekran kartı markası değişiyor, bana bir seçim yaptırtmadı o sistem nasıl işliyor peki
mousepad hediyeside varmıs9060xtli olanı aldım ancak fotoğraflarında 2 çeşit sistem var işlemci soğutucusu ve ekran kartı markası değişiyor, bana bir seçim yaptırtmadı o sistem nasıl işliyor peki
bende 5070 ti lı olanı aldım kanka zaten direkt yediler. ama tek 16 yaptım. ilerde eklerim bitaneöncekinde 5070ti olandan almıştım. 108k+13k ya ikinci ram ile 121k ya geldi toplamda. şuan aynı sistemi 133k ya koymuşlar bir de ram eklemek gerek tabi. önceki indirimde ram da indirimliydi. sadece kasa geldiğinde anakartı farklı takmışlardı. markaya ulaşıp konuştuktan sonra sorunu çözdüler sağolsunlar.
Oyun için niye Nvidia şart olsun asıl AMD alın diyorlar. Kimden ne duydunuz?5070 li 95 bin tl olan alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hızlı bakabilirmisiniz hocam illa nivida şartmı oyun için
RX 7000 ve 9000 serisi sorunsuz onları dinlemeyin. RX 9070 XT alın tabii ki.pek bilmiyorumda bi kaç tanıdığım öyle demişti amd de sıkıntılar çıkıyormuş sanırım birde bu dlss teknolojisinden dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sitede iki tane sistem var biri 5070li olan 95 civarı
9070xt 99
Sence hangisi oyun için uzun ömürlü