Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 20,391
Monopoly Formula 1 G3437
Monopoly Formula 1 G3437 en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
pıs sapıkBari içinde kelepçe falan olsaymış fantezi yapardık.
O kadar kotu mu ya? Siparis etmistim de iptal ediyim mi senceEn kazma oyunlar sıralamasında ilk üçe girer
cok kötü değil. ama belli başlı yerleri alınca kazanan hep aynı oluyor.O kadar kotu mu ya? Siparis etmistim de iptal ediyim mi sence
Cakma monopoly oynardim eskiden zevkliydi. Gorunce alayim dedim ama kotuyse iptal etcem
5-10 kere oynar kaldırırsın. Çakmanın verdiği zevki vermez bile. Cabo, skull gibi oyunlar al bundan 10 kat daha zevklidir artı kolay kolay sıkılmazsınO kadar kotu mu ya? Siparis etmistim de iptal ediyim mi sence
Cakma monopoly oynardim eskiden zevkliydi. Gorunce alayim dedim ama kotuyse iptal etcem
hpcam kuzenlerle (3 4 kisi) ayda yilda bir araya geliyoz oynancak tavsiye oyun varmi en cok ne sarar5-10 kere oynar kaldırırsın. Çakmanın verdiği zevki vermez bile. Cabo, skull gibi oyunlar al bundan 10 kat daha zevklidir artı kolay kolay sıkılmazsın
iddialı fifa ve pes sararhpcam kuzenlerle (3 4 kisi) ayda yilda bir araya geliyoz oynancak tavsiye oyun varmi en cok ne sarar