🔥İndirim Titanseat Kairo 7999₺

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,385
halihazırda bir kampanya vs. bulunmuyor ancak titanseatın kendi sitesinde 10k. incehesaptada 10.500 olarak satılıyordu 2 hafta önce gaming gecesinde bu fiyata düşmüştü lansman fiyatı olarak. o günden beri ilk defa bu fiyata düştü. şuanki fiyatına göre güzel koltuk her iki rengide aynı fiyat.
link
@furkankong

bunların yerine bürosit falan ofis sandalyesi almak mı daha mantıklı acaba?

halihazırda bir kampanya vs. bulunmuyor ancak titanseatın kendi sitesinde 10k. incehesaptada 10.500 olarak satılıyordu 2 hafta önce gaming gecesinde bu fiyata düşmüştü lansman fiyatı olarak. o günden beri ilk defa bu fiyata düştü. şuanki fiyatına göre güzel koltuk her iki rengide aynı fiyat.
link
@furkankong
Hocam koltuk nasil bayadir sizde. Son durum nasil?

Hocam koltuk nasil bayadir sizde. Son durum nasil?
8/10. pofuduk olsa 10 verirdim salıncak geri yatma denge vs güzel. paten tekerlek olsa yada opsiyon olarak eklense güzel olabilirdi ama şuanki tekerleklerde fena değil sadece halıda biraz sıkıntı çıkarıyor.

8/10. pofuduk olsa 10 verirdim salıncak geri yatma denge vs güzel. paten tekerlek olsa yada opsiyon olarak eklense güzel olabilirdi ama şuanki tekerleklerde fena değil sadece halıda biraz sıkıntı çıkarıyor.
Hocam rahatlık en önemlisi ya böyle pofuduk pofuduk olsaydı keske koltuk açılır mı acaba süngeri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beast olanı var kafa koyma kısmı çok rahatsız ya.
Oturma kısmı nasıl.

Almayı düşünenler idefixte 500 tl indirim kuponuyla aynı fiyat. hem de daha çok taksit seçeneği var.

1791467794929.webp

Hocam rahatlık en önemlisi ya böyle pofuduk pofuduk olsaydı keske koltuk açılır mı acaba süngeri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oturma kısmı nasıl.
beast baya rahat gibi geliyo bana şu an 1 hafta test etmek lazım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,397
Üyeler
204,702
Son üye
Joshepf