🔥İndirim Donanım Arşivi ve İtopya İndirimleri Başladı

Elinde telefon ile indirim kovalamaktan ne hale geldi millet

23509.webp

oledin 200 niti lcd nin 500 nitine denk kullanmayan korkuyor ama her pikselde ayrı ışık yandığı için durum hiç bildiğiniz gibi değil. İlk kullandığında 200 nit gözümü nasıl alıyor yahu dedirtiyor
parlaklık %85 de kullanıyorum ben bazen geceleri daha da kısıyorum

LG UltraGear alınır mı?? fiyatı iyi amma lg kullamamışım kullanan varsa yazsın

beyler oled monitör çok mu iyi?

parlaklık %85 de kullanıyorum ben bazen geceleri daha da kısıyorum
true 400 açık 70 parlaklık windows otomatik hdr glossy oled de alışana kadar 1 ay gözüm yandı sonra alıştım

ps5 40k ya alınır mı? yoksa kasımda daha iyi fırsatlar olurmu taksit de yok kartıma şuan

ZXT psu kaçmaz ihtiyacı olan yapıştırsın
Yanılmıyorsam A- tier ve Japon kapasitörler kullanılmış. Gerçekten uygun.
Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyorum :D inanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür
Tekrar geçmiş olsun. 2 gün önce psu çekmiş olmasam psu çok işime yarayacaktı, sağlık olsun. Emeğine sağlık.

Aula F108 Pro Reaper Switch klavye alınır mı? Fiyatı uygun göründü.

Alınır mı? Alınırsa hangisi alınır? Bu zamana kadar aocden memnundum pivot çok da önemli değil monitör kolum var.

Alıntıyı görüntüle
Lenovo'nun 165hz olanını kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, paneli de beğendim. Hoparlörü de vardı ama bu modelde yok sanırım.

Benzer ikisi de, pivot için önemli değil diyorsan hangi markayı seviyorsan onu alabilirsin bence.

nztx alınır mı? Raijintek Cratos ve Enermax Revolution III arasında hangisin önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,171
Üyeler
204,632
Son üye
cavittav
Geri