4K Ultra HD
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Elinde telefon ile indirim kovalamaktan ne hale geldi millet
parlaklık %85 de kullanıyorum ben bazen geceleri daha da kısıyorumoledin 200 niti lcd nin 500 nitine denk kullanmayan korkuyor ama her pikselde ayrı ışık yandığı için durum hiç bildiğiniz gibi değil. İlk kullandığında 200 nit gözümü nasıl alıyor yahu dedirtiyor
true 400 açık 70 parlaklık windows otomatik hdr glossy oled de alışana kadar 1 ay gözüm yandı sonra alıştımparlaklık %85 de kullanıyorum ben bazen geceleri daha da kısıyorum
Yanılmıyorsam A- tier ve Japon kapasitörler kullanılmış. Gerçekten uygun.ZXT psu kaçmaz ihtiyacı olan yapıştırsın
Tekrar geçmiş olsun. 2 gün önce psu çekmiş olmasam psu çok işime yarayacaktı, sağlık olsun. Emeğine sağlık.Artık alçak gönüllülük yapmıyım ulen arabam yandı bitti kül oldu ama halen size indirimli ürün içeriği yapıyorum. EEEE sen satıştan para alıyorsun da demeyin satılandan komisyon almıyoruminanın sizin için umarım şu zor günlerde işinizi görür
Lenovo'nun 165hz olanını kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, paneli de beğendim. Hoparlörü de vardı ama bu modelde yok sanırım.Alınır mı? Alınırsa hangisi alınır? Bu zamana kadar aocden memnundum pivot çok da önemli değil monitör kolum var.
Alıntıyı görüntüle
Razer deathadderden geçtim neredeyse aynısı.neye benziyor onun şekli