zam gelebilir 5060 bile uçtu fiyatıArkadaşlar şuan amazonda gigabyte 5070 windforce 52k ya satılıyor 54 civarından düştü 2 gün önceye göre ben aslında ay sonunda almayı düşünüyordum, sizce ay sonuna kadar çok uçarmı yoksa direkt şuan 6 taksit yapıştırayımmı
Şöyle diyenleri gördükçe çıldırıyorum ortamın nasıl olduğu belli hala yok şu fiyata aldım şöyle diyene indirim diye falan konuşuyorsunuz mantıklı ya da mantıksız kabul etmek lazım artıkben 30k ya nasıl alırım diye düşünüyodum geçen sene millet 52k ya indirim diyor
kabullenmek lazimmi? 2 katina cikmis kim kabullenecek bu fiyatlari? biz tuketici olarak herseye goz yumarsaj bu fiyatlar 3 katinada cikar 4 katinadaŞöyle diyenleri gördükçe çıldırıyorum ortamın nasıl olduğu belli hala yok şu fiyata aldım şöyle diyene indirim diye falan konuşuyorsunuz mantıklı ya da mantıksız kabul etmek lazım artık
dedigin olay globalde olmasa sadece tr de olsa net haklısında globalde fiyatlar tr ile benzer artıkkabullenmek lazimmi? 2 katina cikmis kim kabullenecek bu fiyatlari? biz tuketici olarak herseye goz yumarsaj bu fiyatlar 3 katinada cikar 4 katinada
Sence fiyatlar ben kabul ettim diye mi arttı olan oluyor fiyatlar yükselsin diye bir şey diyen yok ama sadece ben bu fiyata almıştım zamanında bu fiyat verilmez diyenlerin yorumu çok boş geliyor banakabullenmek lazimmi? 2 katina cikmis kim kabullenecek bu fiyatlari? biz tuketici olarak herseye goz yumarsaj bu fiyatlar 3 katinada cikar 4 katinada
gecenlerde ram ureticilerinin kâr payini yuksek tutma cabasiyla halen cip krizi bilmem ne krizi devam ediyor demelerinin haberini gormustum dogrumudur bilmiyorum ama herkes bulmus bi yolunu gibi duruyordedigin olay globalde olmasa sadece tr de olsa net haklısında globalde fiyatlar tr ile benzer artık
dostum cok takildiysan sileyim yorumu bu kadar laf edicegini bilseydim yazmazdim sadece şaşkınlığımı belirtmek istedim sonucta olaganustu bir fiyatlandirma soz konusuSence fiyatlar ben kabul ettim diye mi arttı olan oluyor fiyatlar yükselsin diye bir şey diyen yok ama sadece ben bu fiyata almıştım zamanında bu fiyat verilmez diyenlerin yorumu çok boş geliyor bana
Sorun yok tabii ki hocam kalp kırdıysam özür dilerimgecenlerde ram ureticilerinin kâr payini yuksek tutma cabasiyla halen cip krizi bilmem ne krizi devam ediyor demelerinin haberini gormustum dogrumudur bilmiyorum ama herkes bulmus bi yolunu gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dostum cok takildiysan sileyim yorumu bu kadar laf edicegini bilseydim yazmazdim sadece şaşkınlığımı belirtmek istedim sonucta olaganustu bir fiyatlandirma soz konusu
olayın minig dönemi ile alakası yok bu bellek krizinde telefonlardan tut bellek kullanan her şey etkileniyor mining de sadece ekran kartı alamıyordum ama diger tüm her şeyi alabiliyordun uygunaMining zamanı gpu krizine geri döndük bu günlerde bitecek ama ne zaman bilinmez ihtiyaç varsa alınır ne diyelim.