Gigabyte 5070 Şuan Almam Mantıklımı

Dexz

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar şuan amazonda gigabyte 5070 windforce 52k ya satılıyor 54 civarından düştü 2 gün önceye göre ben aslında ay sonunda almayı düşünüyordum, sizce ay sonuna kadar çok uçarmı yoksa direkt şuan 6 taksit yapıştırayımmı

yapıştır gitsin

ben 30k ya nasıl alırım diye düşünüyodum geçen sene millet 52k ya indirim diyor

Arkadaşlar şuan amazonda gigabyte 5070 windforce 52k ya satılıyor 54 civarından düştü 2 gün önceye göre ben aslında ay sonunda almayı düşünüyordum, sizce ay sonuna kadar çok uçarmı yoksa direkt şuan 6 taksit yapıştırayımmı
zam gelebilir 5060 bile uçtu fiyatı

Şöyle diyenleri gördükçe çıldırıyorum ortamın nasıl olduğu belli hala yok şu fiyata aldım şöyle diyene indirim diye falan konuşuyorsunuz mantıklı ya da mantıksız kabul etmek lazım artık
kabullenmek lazimmi? 2 katina cikmis kim kabullenecek bu fiyatlari? biz tuketici olarak herseye goz yumarsaj bu fiyatlar 3 katinada cikar 4 katinada

kabullenmek lazimmi? 2 katina cikmis kim kabullenecek bu fiyatlari? biz tuketici olarak herseye goz yumarsaj bu fiyatlar 3 katinada cikar 4 katinada
dedigin olay globalde olmasa sadece tr de olsa net haklısında globalde fiyatlar tr ile benzer artık

Sence fiyatlar ben kabul ettim diye mi arttı olan oluyor fiyatlar yükselsin diye bir şey diyen yok ama sadece ben bu fiyata almıştım zamanında bu fiyat verilmez diyenlerin yorumu çok boş geliyor bana

Sizce nvdia da fiyatlar daha da artar mı yoksa 6000 serisi seneye falan gelir rayına oturur mu
Yılbaşında bizde asgari memur zamları olacak bunlarda yansır daha da artarmı ? Yoksa alım gücü çok zorlaştı mecbur düşürecekler mi ?

dedigin olay globalde olmasa sadece tr de olsa net haklısında globalde fiyatlar tr ile benzer artık
gecenlerde ram ureticilerinin kâr payini yuksek tutma cabasiyla halen cip krizi bilmem ne krizi devam ediyor demelerinin haberini gormustum dogrumudur bilmiyorum ama herkes bulmus bi yolunu gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sence fiyatlar ben kabul ettim diye mi arttı olan oluyor fiyatlar yükselsin diye bir şey diyen yok ama sadece ben bu fiyata almıştım zamanında bu fiyat verilmez diyenlerin yorumu çok boş geliyor bana
dostum cok takildiysan sileyim yorumu bu kadar laf edicegini bilseydim yazmazdim sadece şaşkınlığımı belirtmek istedim sonucta olaganustu bir fiyatlandirma soz konusu

Mining zamanı gpu krizine geri döndük bu günlerde bitecek ama ne zaman bilinmez ihtiyaç varsa alınır ne diyelim.

gecenlerde ram ureticilerinin kâr payini yuksek tutma cabasiyla halen cip krizi bilmem ne krizi devam ediyor demelerinin haberini gormustum dogrumudur bilmiyorum ama herkes bulmus bi yolunu gibi duruyor

dostum cok takildiysan sileyim yorumu bu kadar laf edicegini bilseydim yazmazdim sadece şaşkınlığımı belirtmek istedim sonucta olaganustu bir fiyatlandirma soz konusu
Sorun yok tabii ki hocam kalp kırdıysam özür dilerim 😂 sadece bende bir süredir 5070 kovalıyorum fiyatlar böyle maalesef

Az önce amazondan 51 bine shadow 2x aldım sıcak fırsatlara konu açmak istemiyorum bakmak istersen bak derim

Mining zamanı gpu krizine geri döndük bu günlerde bitecek ama ne zaman bilinmez ihtiyaç varsa alınır ne diyelim.
olayın minig dönemi ile alakası yok bu bellek krizinde telefonlardan tut bellek kullanan her şey etkileniyor mining de sadece ekran kartı alamıyordum ama diger tüm her şeyi alabiliyordun uyguna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,388
Üyeler
204,698
Son üye
halilo0123
Geri