Ryzen 7 7800x3d + Rx9070xt + 2x16 6000mhz Cl30 Sistem 120k Ya Alınır mı Sizce?

Soğutucu kısmına yorum yapamıcam bende 7800x3d ile çift kule tipi kullanıyorum. Muhtemelen o tarz bir şey anca adam eder o yüzden soğutucuyu en dandik seçip kalan bütçeyi oraya aktarabilirsiniz.

CL30 olacak diye işlemciyi 9800x3d den 7800x3d ye düşürmeye de gerek yok bence, 38 kafidir. Bu devirde iyi buldun mu bazı şeylerden feragat ediceksin keza 48 gibi absürt bir değer değil seçili olan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu sistemi mağazada dizdirseniz arkadaşınıza belki 2-3 bin daha uygun olabilir. Monitör aldık, 3k indirim yaptılar bize
sistem çok iyi , soğutucu değişmeniz gerekeceği için en ucuz soğutucuyu alıp dışarıdan yeni bir soğutucu sipariş edersiniz, zaten size montajlı gelmeyecek sökmekle uğraşmayacaksınız.
Anladım hocam teşekkür ederim, son olarak şunu soracağım. Bu piyasa koşullarında parasını hak eden bir sistem mi oldu? Ben tam hakim değilim; arkadaşım hiç değil, hakkına girmekten çekiniyorum adamın bana güvenip alacak. Bu kadar masrafa gerek yok 90-95k arası düz 9070 ryzen 7600 single ram tarzı bir şey yapsak aradaki farka değecek bir sistem sayılır mı bu?

Anladım hocam teşekkür ederim, son olarak şunu soracağım. Bu piyasa koşullarında parasını hak eden bir sistem mi oldu? Ben tam hakim değilim; arkadaşım hiç değil, hakkına girmekten çekiniyorum adamın bana güvenip alacak. Bu kadar masrafa gerek yok 90-100k arası düz 9070 ryzen 7600 single ram tarzı bir şey yapsak aradaki farka değecek bir sistem sayılır mı bu?
Ne tarz işler için kullanacağına bağlı. Yeni çıkan oyunları 2k yüksek ayarlarda 3-4 sene götürür sistem. Yok ben sadece cs lol oynarım diyorsa biraz overkill'e kaçmış oluyoruz. 7500f - 9070xt- 32gb ram dizdim arkadaş, cpu olarak o kadar uçuk kaçmadım çünkü hikayeli oyunda 2k'da takılacaktı.
Paraf ile alırsa 6 taksit bu devirde iyi gibi. Ekran kartları 2 ayda uçmuş, kimse bir daha uçmaz diyemiyor ya da ram vs.

Anladım hocam teşekkür ederim, son olarak şunu soracağım. Bu piyasa koşullarında parasını hak eden bir sistem mi oldu? Ben tam hakim değilim; arkadaşım hiç değil, hakkına girmekten çekiniyorum adamın bana güvenip alacak. Bu kadar masrafa gerek yok 90-95k arası düz 9070 ryzen 7600 single ram tarzı bir şey yapsak aradaki farka değecek bir sistem sayılır mı bu?
Sistem avantajlı ama ihtiyacınızı siz bilebilirsiniz.

Ne tarz işler için kullanacağına bağlı. Yeni çıkan oyunları 2k yüksek ayarlarda 3-4 sene götürür sistem. Yok ben sadece cs lol oynarım diyorsa biraz overkill'e kaçmış oluyoruz. 7500f - 9070xt- 32gb ram dizdim arkadaş, cpu olarak o kadar uçuk kaçmadım çünkü hikayeli oyunda 2k'da takılacaktı.
Paraf ile alırsa 6 taksit bu devirde iyi gibi. Ekran kartları 2 ayda uçmuş, kimse bir daha uçmaz diyemiyor ya da ram vs.
Sistem avantajlı ama ihtiyacınızı siz bilebilirsiniz.
Teşekkür ederim tekrardan, olmuşken iyisi olsun kafamız rahat etsin. Bunu aldıracağım.

hocam 7800x3d ile 7500fe nasıl hemen hemen aynıdır diyebildiniz. arkadaş belli ki anlamıyor daha sağlıklı bir yönlendirme mi yapsaydınız sanki kendi istediğini aldırıyor gibi olmuş bu tercihler.
10-10 soğutucu değişir eliniz bollaşırsa isterseniz ona göre özelleştirin zaten demonte gelecek hiç takmazsınız

120k ikinci el toplar gibiyim

hocam 7800x3d ile 7500fe nasıl hemen hemen aynıdır diyebildiniz. arkadaş belli ki anlamıyor daha sağlıklı bir yönlendirme mi yapsaydınız sanki kendi istediğini aldırıyor gibi olmuş bu tercihler.
Yanlış alıntı yada yanlış yanıt verme olarak yorumladım? Bana mı yazdın?

Soğutucu kısmına yorum yapamıcam bende 7800x3d ile çift kule tipi kullanıyorum. Muhtemelen o tarz bir şey anca adam eder o yüzden soğutucuyu en dandik seçip kalan bütçeyi oraya aktarabilirsiniz.

CL30 olacak diye işlemciyi 9800x3d den 7800x3d ye düşürmeye de gerek yok bence, 38 kafidir. Bu devirde iyi buldun mu bazı şeylerden feragat ediceksin keza 48 gibi absürt bir değer değil seçili olan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu sistemi mağazada dizdirseniz arkadaşınıza belki 2-3 bin daha uygun olabilir. Monitör aldık, 3k indirim yaptılar bize
aynı soğutucyu arkadaşımın geçen hafta aldığı vatan sisteminde var 7800x3d 5060 kullanıyor bu soğutucuyla cpu tabanlı oyunlarda valoda falan 70 75 arası gta tarzı oyunlarda 65 lerde kabul edilebilir değerler sorun çıkartmaz illa ben 60 larda gezsin diyen arkadaşlar 360 destekli bir kasa seçip sonradan değiştirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,182
Üyeler
204,635
Son üye
LRXQ
Geri