Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

aoc oled herhangi bir sorunu yoksa çok iyi fiyat espor moduda var 1080pye 24.5 inch olarka düşüyor ben yeni keşfettim bu özelliği benim monitörümdede varmış harika bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1791574286615.webp

bunu düşünen varsa düşünmesin haziranda bu paraya almıştım itopyadan

merhabalar arkadaşlar, bu işlerde çok yeniyim. sadece anakart ve psu kalmıştı almadığım. Aşağıdaki ürünleri aldım .7500f ve 6700xt var. anakart konusunda zır cahilim, yapay zekaya da soruyorum cehaletimi gidermiyor.

XPGPylon II 750W 80+ Bronze Power Supply

ASUS PRIME B840M-K AM5 Soket DDR5 8000

Klavyelerde sadece 150 lira indirim yaptılar cidden inanılmaz fiyasko..

Beyler bu thanatos 95k ya alınır mı biraz özelleştirme yaptım 103k oldu değer mi sizce

merhabalar arkadaşlar, bu işlerde çok yeniyim. sadece anakart ve psu kalmıştı almadığım. Aşağıdaki ürünleri aldım .7500f ve 6700xt var. anakart konusunda zır cahilim, yapay zekaya da soruyorum cehaletimi gidermiyor.

XPGPylon II 750W 80+ Bronze Power Supply

ASUS PRIME B840M-K AM5 Soket DDR5 8000
B serisi uygun bulduğun bir anakart alabilirsin hatta A serisi bile alabilirsin o sisteme. hiç bir fark olmayacaktır. Bu anakartda iyi sadece matx yani küçük model anakart bilgin olsun. pratikte bir fark yok ama bil yani.
PSU olarak'da 300tl daha fazla vererek Gold verimliliği olan psu alınabilir.

4K gaming için Evolve OEM alınır mı? Hangi parçalar değiştirilebilir?
B serisi matx anakart yakışmamış. x870 serisi de seçeneklere koymamışlar. Bence sistemde tek anakart değişmeli. x870 olmuyorsa bile b serisi matx olmamalı o sisteme. düz atx olmalı. 9800X3D çok güçlü ekran kartı da öyle. dar alana sığdırılmış matx anakart kondansatörleri aşırı ısınacaktır. kullanılır mı kullanılır ama dediğim gibi sisteme yakışmamış sadece.
AMD sistem çok uzun süre aynı soket kullandığı için üst seviye sistem toplanırken alınabilecek en üst seri anakart alınması taraftarıyım. 5 sene rahat kullanıyorsun çünkü. x2 ssd kullandığın zaman pci hızı düşmemesi açısından önemli.

düzeltme: hatta tüm anakart çeşitleri matx galiba seçeneklerde. stok tüketmek için yapılmış. kasayıda matx den atx e çevirmek lazım tabii.

Son düzenleme:
Bundan alıp deneyen oldu mu? Bu tarz bir şey almak istiyorum. Thermalright 2.5k bu 1.9k. çok fark var mıdır aralarında
thermaltake 9.16" ekran boyutu (ki bu ürünlerin olayı ekran zaten) 1920 x 480 piksel çözünürlük, vidasız manyetik tutunma özelliği ve en önemlisi yazılım olarak çok ileride. yüzlerce hazır gif animasyon teması falan var internette. aradaki fiyat farkı da 600tl. 3 damacana su parası.
thermal tercihi daha doğru bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,224
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri