120 Bin TL’Ye Kadar Üniversite+Oyun İçin Laptop Önerisi

Aksi çıkamaz. Çıktığı takdirde şikayet hakkı doğuyor zaten. ASUS laptoplarda 2x8 koymuyorlar genelde. Kasımı bekleyin mutlaka, en çok çakılacak model bu olacaktır. 70k'ya aldığım 24 GB versiyonlu TUF, şuan güncel olarak 110k bandını aşmış durumda, doğal olarak çoğu kişi TUF serilerinden uzak durmaya başladı. Ellerinde patladı haliyle.
teşekkürler hocam bekleyeceğim zaten. Son olarak 2 şey daha sormak istiyorum. 1- Attığım linkte satıcı teknoryaymış. adını çok duydum ama nasıl bilmiyorum güvenilir bir satıcı mı? 2-Bilgisayarlar FreeDos geliyor fakat kendim kuramam çünkü 2. bir bilgisayar gerekşyor diye biliyorum ve böyle bir imkanım yok. Nasıl oluyor bilgisayarcıya mı yaptıracağım güvenilir midir ve ne kadar tutuyor bu işler?

Sizinle aynı durumdayım hocam Excalibur G870 var bende de onu satıp yükseltmeye çalışıyorum ama piyasa çok kötü.Bence de en mantıklısı Kasım indirimlerini Black Friday falan beklemek.

Sizinle aynı durumdayım hocam Excalibur G870 var bende de onu satıp yükseltmeye çalışıyorum ama piyasa çok kötü.Bence de en mantıklısı Kasım indirimlerini Black Friday falan beklemek.
aynen hocam laptoplar fazla şımarmış bu ne böyle

teşekkürler hocam bekleyeceğim zaten. Son olarak 2 şey daha sormak istiyorum. 1- Attığım linkte satıcı teknoryaymış. adını çok duydum ama nasıl bilmiyorum güvenilir bir satıcı mı? 2-Bilgisayarlar FreeDos geliyor fakat kendim kuramam çünkü 2. bir bilgisayar gerekşyor diye biliyorum ve böyle bir imkanım yok. Nasıl oluyor bilgisayarcıya mı yaptıracağım güvenilir midir ve ne kadar tutuyor bu işler?
1. Teknorya güvenilir sıkıntı çıkmaz .
2. İnternet cafe veya herhangi bir tanıdığınızın bilgisayarından 2 dakikada flash belleğe windows atmanız yeterli olur çok basit bir işlem yüzlerce video var.

1. Teknorya güvenilir sıkıntı çıkmaz .
2. İnternet cafe veya herhangi bir tanıdığınızın bilgisayarından 2 dakikada flash belleğe windows atmanız yeterli olur çok basit bir işlem yüzlerce video var.
sağ olun hocam video kaydetmiştim birkaç tane ayarlarım kendim artık

aynen hocam laptoplar fazla şımarmış bu ne böyle
Sormayım etmeyin hocam 8 gb vram konusundan muzdaripim ben de o yüzden 12 bakıyorum tek seçenek Gamegaraj dediğiniz gibi.Bu laptopu takipteydin 1-2 hafta önce 120k idi fiyatı 150k yapmışlar bu kadarı da fırsatçılık artık ya gerekirse almam ama bu parayı da onlara yedirmem

Ekler

• IMG_1992.webp
    IMG_1992.webp
    137.2 KB · Hit: 12
Sormayım etmeyin hocam 8 gb vram konusundan muzdaripim ben de o yüzden 12 bakıyorum tek seçenek Gamegaraj dediğiniz gibi.Bu laptopu takipteydin 1-2 hafta önce 120k idi fiyatı 150k yapmışlar bu kadarı da fırsatçılık artık ya gerekirse almam ama bu parayı da onlara yedirmem
150 çok ya 12 de olsa verilmez şu kasımda düzgün bir şeyler olsun bari

150 çok ya 12 de olsa verilmez şu kasımda düzgün bir şeyler olsun bari
110-120 yani şunun ederi hocam da bakalım Kasım’da belki görürüz bir şeyler yoksa almayacağım hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen gün de bu laptop 100 e düştü yetişebilsem vallahi bedavaydı
IMG_1993.webp

110-120 yani şunun ederi hocam da bakalım Kasım’da belki görürüz bir şeyler yoksa almayacağım hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen gün de bu laptop 100 e düştü yetişebilsem vallahi bedavaydıAlıntıyı görüntüle
lenovo harbi 100 e iyiymiş görsem kapardım hemen artık kasıma kaldı her şey

lenovo harbi 100 e iyiymiş görsem kapardım hemen artık kasıma kaldı her şey
100 e görsem 5 tane nakit alırdım hocam hiç olmasa çevreme verirdim aynı fiyata😂Tek umudumuz Kasım duy bizi Abdullah abi

100 e görsem 5 tane nakit alırdım hocam hiç olmasa çevreme verirdim aynı fiyata😂Tek umudumuz Kasım duy bizi Abdullah abi
hocam bu arada sormayı unutmuşum. freedos a windows yüklerken hangisini yüklemeliyim wimdows 11 pro en iyisi mi olur? ne farkediyor beni etkileyen bir farkı oluyor mu?

Kanka ablamın amerikadan aldığı asus rog rtx 5070 ti 140w laptop var bende. Sıfır açılmamış kutu. 125 bine falan satmayı düşünüyordum. İlgilenirsen özelden yazabilirsin.

Kanka ablamın amerikadan aldığı asus rog rtx 5070 ti 140w laptop var bende. Sıfır açılmamış kutu. 125 bine falan satmayı düşünüyordum. İlgilenirsen özelden yazabilirsin.
hocam çok teşekkürler ama o benim için çok çok fazla bir cihaz. yüksek gereksinimli oyun oynayacağım bile belli değil. yine de teklifin için sağ ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,570
Üyeler
204,747
Son üye
Kryzen.
Geri