🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27aqdmgr 240 Hz Woled 21.789 TL!

XG27AQWMG ile arasında çok fark var mı
3th gen bunlar, olağanüstü bir fiyat avantajı yok. Hele ki bu sene sonuna kadar 4th gen 2K 320hz QD OLED paneller ve 2027 nin ilk çeyreğinde hem WOLED hem de QD OLED rgb layout 2K paneller geleceği düşünüldüğünde.
 
Arkadaşlar normalde 15k civarı monitör bakıyordum geçenki gigabyte da kararsız kaldım stok bitti daha iyi fırsatlar gelir mi , bu fiyatlar başka alternatifler düşer mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde vatanda gen 2 yazıyor gen 3 ile farkı ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

trueblack400 3. nesil woled, go27q24g dengi. Stok bitmeden alın, hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gen 2 yazıyor ?
 
XG27AQDMG'nin yenilenmiş ikinci versiyonu gibi düşün. Panel nesliyle ilgili değil o.
Bildiğimden deği de , gözden kaçtıysa diye belirttim alınır mı görüntü kaltiesi yüksek monitör arıyorum
 
Hocam QD-Oled renk parlaklığında her türlü daha iyi. Ben de 16 bine düştüğü zaman satın almıştım çok güzel bir ürün. Elimde 36 bin liraya satın aldığım 4K 32" QD Oled Gen 3'lü MO32U da var, parlaklık ve renkler açısından deneyim farkı yok diyebilirim. Fakat tekrar düşer mi orası muallak.

Konudaki model 3. nesil Woled yanılmıyorsam, tandem değil yani. Renklerin parlaklığı QD-Oled'e göre zayıf, beyazların ve aydınlık sahnelerin parlaklığı daha iyi. Glossy olması da etken. Bir de yanılmıyorsam Woled'lerde kullanıma bağlı ölü piksel oluşma durumu QD-Oled'e göre daha fazla. Aynı şekilde 1440P çözünürlüğünde metin netliği konusunda da QD-Oled kadar iyi değil diye okumuştum fakat hiç birinci elden deneyim etmedim.

Bahsettiğiniz Gigabyte model usb portları ve parlaklık anlamında kırpılmış bir model. Parlaklığı sorun etmeye gerek yok, APL medium ayarında her sahne yeterince parlak geliyor hem SDR hem HDR'da fakat usb hub ana monitör için bence olması gereken bir özellik. Bu konudaki model de giriş seviyesi olmasına rağmen usb hub kısılmamış.

Bence değerlendirilebilir Woled'in dezavantajlarına ekstra bir duyarlılığınız yoksa.
Monitör önerir msisinz hem masaüstü gaming hemde macbook pro ile çalışırken çok yüksek hz gerekemyen görüntü kalitesi iyi olan bir monitör
 
şunu amazon satacaktı 10000 üstüne 1000 tl kuponla 9 taksit yapıştıracaktık
 
lan çok iyi fiyat alıp ikinci monitor mu yapsam :D
 
Arkadaşlar indirim bitmiş ama OLED monitör OLED monitördür. Güzel indirim bulunca yapışın alın.
Yok 4. Nesil gelcek yok tandem gelcek uğraşmayın. Bekleye bekleye ağaç olursunuz bizim ülkemizde bu enflasyonda. Yeni çıkan modeller zaten uçuk fiyattan çıkıyor. Baktınız daha iyisi çıkmış satarsınız yenisini alırsınız.
 
merhaba. bu atacagım monıtorlerden hangısı daha mantıklı? bırı oled bırı woled yazıyor. 24k ıkısı de. bu fıyata cok ıyı fırsat mı sızce?
bir de bu var https://www.incehesap.com/msi-mag-2...m&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
 
Geri
Top