27 inç monitör önerisi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
2k ya 27 inç 144hz gerçek 1ms monitör öneriniz var mı arkadaşlar baya bir araştırdım kararsız kaldım

arada kaldıklarım

1 1. bu arkadaşlar sizde tavsiyelerinizi beklerim
2 buda bütçemi 300 tl arttırıp beğendiğim
3 de bu arkadaşlar
4 de bu sizce hangisini almalıyım

ekran kartımı rx5600xt veya asus rog 2060 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım

gerçekten hızlı 1ms istiyorsan asusu tercih et çünkü tn panel aralarında en hızlı panel odur. Fps oyunları icin zaten vazgecilmez paneldir.

gerçekten hızlı 1ms istiyorsan asusu tercih et çünkü tn panel aralarında en hızlı panel odur. Fps oyunları icin zaten vazgecilmez paneldir.
çoğunlukla fps oyunları oynıcam fakat hikayeli oyunlar vazgeçilmezim olucak

çoğunlukla fps oyunları oynıcam fakat hikayeli oyunlar vazgeçilmezim olucak
bendede tn var bende fps pyunları çok oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum sıkıntı olmuyor ama hikayeli oyunun tadı ıps te bir baska oluyor, ağırlıkla hnagisini oynayacaksan ona göre tercih yap reis.

m
bendede tn var bende fps pyunları çok oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum sıkıntı olmuyor ama hikayeli oyunun tadı ıps te bir baska oluyor, ağırlıkla hnagisini oynayacaksan ona göre tercih yap reis.
kanka mesela benim için monitörün pivot ve dikey konuma gelmesi çok önemli çünkü edit yaptığımda çok fazla kamera kullandığımız için yanda sığmıyo dik yapmak zorunda kalabiliyorum bazen dik yapa yap monitörüm düştüğü için yenisine geçmek durumunda kaldım

moster aryond a bak bence. 240 hz 90 derece var birde servisinde sorun yaşamazsın

Monster Aryond olabilir veyahut 3 ve 4. monitörlerden biri olabilir önerim Asus olandır 0.5 ms gecikme süresi var.

Geri