Ayarlardan controls kısmına gir keyboard yerinde yukarıda show yazar oradan view olanını seç sonradan aşağılarda toggle view var o tuşu değiştirirsen olacaktır.Tamamdır dostum bekliyorum.
Dostum eyvallah Onu bende düşündüm ama onu tam olarak nereden değiştiriyoruz. Hangi ayarlar kısmından. Ayarlar kısmı da çok karışık maalesef Arma daGeforce Now'da bende de öyle oluyordu. Ayarlardan tuşu enter yerine istediğin bir tuş yap ancak öyle geçebilirsin.
Hemen söyleyeceğim oyun içine girip bakmam lazım.Dostum eyvallah Onu bende düşündüm ama onu tam olarak nereden değiştiriyoruz. Hangi ayarlar kısmından. Ayarlar kısmı da çok karışık maalesef Arma da
Ayarlardan controls kısmına gir keyboard yerinde yukarıda show yazar oradan view olanını seç sonradan aşağılarda toggle view var o tuşu değiştirirsen olacaktır.Tamamdır dostum bekliyorum.
Hocam peki şu an hangi tuşu kullanıyorsun aktif olarak sen ? Diğer oyunu etkilememesi için hangi tuşu atamalıyım ?Ayarlardan controls kısmına gir keyboard yerinde yukarıda show yazar oradan view olanını seç sonradan aşağılarda toggle view var o tuşu değiştirirsen olacaktır.
Çözümü söylediğin mesajında verdim en iyi cevap raporunu hocam sıkıntı yok. Sorunumu çözdün bu arada Space tuşu yaptım bende oldu. Eyvallah valla kral adamsın. Bu oyun 3.şahıs olmadan nasıl oynanacak diyordum. Tac-Ops falan almıştım. Görev DLC leri almıştım. İyi oldu valla yardımın.Ben normal hali enter'i kullanıyorum kendi bilgisayarımdan oynadığım için ama önceden geforceda space tuşunu kullanıyordum. En mantıklısı o gibi duruyor. Birde eğer cevabım işine yaradıysa rapor et tuşuna basıp cevabımı en iyi cevap olarak işaretlersen çok sevinirim.
İyi oyunlar dilerim.Çözümü söylediğin mesajında verdim en iyi cevap raporunu hocam sıkıntı yok. Sorunumu çözdün bu arada Space tuşu yaptım bende oldu. Eyvallah valla kral adamsın. Bu oyun 3.şahıs olmadan nasıl oynanacak diyordum. Tac-Ops falan almıştım. Görev DLC leri almıştım. İyi oldu valla yardımın.
1055809495
Arkadaş kodum istersen ekle steamden.
Sende mesajları beğenirsen bu arada kıyak olur![]()
Seni ekleyemedim koddan profilimde steam hesabım yazıyor oradan yollarsan arkadaşlık isteği kabul ederim.Çözümü söylediğin mesajında verdim en iyi cevap raporunu hocam sıkıntı yok. Sorunumu çözdün bu arada Space tuşu yaptım bende oldu. Eyvallah valla kral adamsın. Bu oyun 3.şahıs olmadan nasıl oynanacak diyordum. Tac-Ops falan almıştım. Görev DLC leri almıştım. İyi oldu valla yardımın.
1055809495
Arkadaş kodum istersen ekle steamden.