Neler Yeni

Animasyonlu wallpaper nasıl yapılır?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Elimde bir görsel var buna animasyon ekleyip arka plan olarak kullanmak istiyorum. Nasıl ve hangi programlar ile yapabilirim? Yapımı kolay mı? Ben bu konuda pek bilgili değilim, herkesin yapabileceği bir yöntem olursa iyi olur yani. Hangi program ile animasyon ekleyip hangi program ile duvar kağıdı olarak ayarlayabileceğimi de söylerseniz sevinirim. Resim ve animasyon fikrim aşağıdadır:

Havada uçuşan partikülleri hareketlendirmek; kılıçtaki ve arkadaki ışıkları parlayıp sönen tarzda animasyonlandırmak istiyorum.

20210906211344_1.jpg

Eğer oradaki karakterleri falan oynatacaksan hepsini tek tek kare olarak çizmen gerekecek diye düşünüyorum fakat onun yerine sadece üstüne efekt atıp video haline de getirebilirsin.

Animasyon için adobe animate cc, after effects falan kullanları gördüm. Onlara bakabilirsin
Peki arka plan olarak nasıl ayarlayabilirim? Bir programı falan var mı? Steam'de Wallpaper Engine var, oraya dosyayı atsam oradan ekleyebilir miyim?

Wallpaper Engine kullanılıyor bunun için yanılmıyorsam.

Peki arka plan olarak nasıl ayarlayabilirim? Bir programı falan var mı? Steam'de Wallpaper Engine var, oraya dosyayı atsam oradan ekleyebilir miyim?
Wallpaper Engine kullanabilirsin.

İste onu bilemiyorum. Steam topluluklarına sor.

Kendi duvar kadığını oluşturabilir.

1631037320707.png

Biraz garip menüsü olsa bile alışıldıktan sonra iş yapar gibi.

1631037374368.png

Geri