sanders Cezalı 80+ Bronze Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 919 Reaksiyon skoru 220 30 Mart 2022 #1 mouse ayarlarını nasıl sıfırlarım dpı değil fare ayarları kısmından nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olur mu
mouse ayarlarını nasıl sıfırlarım dpı değil fare ayarları kısmından nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olur mu
En İyi Cevap pickpocket 30 Mart 2022 * Denetim masasına girip oradan " Donanım ve Ses " bölümüne tıklayınız, * Çıkan kısımdan " Fare " sekmesine tıklayarak giriniz, * Buradaki bölümden farenizle alakalı istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
* Denetim masasına girip oradan " Donanım ve Ses " bölümüne tıklayınız, * Çıkan kısımdan " Fare " sekmesine tıklayarak giriniz, * Buradaki bölümden farenizle alakalı istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,149 En İyi Cevap 28 Reaksiyon skoru 12,026 30 Mart 2022 #2 * Denetim masasına girip oradan " Donanım ve Ses " bölümüne tıklayınız, * Çıkan kısımdan " Fare " sekmesine tıklayarak giriniz, * Buradaki bölümden farenizle alakalı istediğiniz ayarları yapabilirsiniz. Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
* Denetim masasına girip oradan " Donanım ve Ses " bölümüne tıklayınız, * Çıkan kısımdan " Fare " sekmesine tıklayarak giriniz, * Buradaki bölümden farenizle alakalı istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.