Neler Yeni

Yardım ACİL YARDIM! Laptopu Şarja Takınca ve Çıkarınca Ekran Gidip Geliyor

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Sorum başlıktaki gibidir. Model msi alpha 15 b5eek 212xtr yeni yeni oluyor bu sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorum başlıktaki gibidir. Model msi alpha 15 b5eek 212xtr yeni yeni oluyor bu sorun
Amdden freesync kapattım da olmadı

Son düzenleme:
Bilen biri varmı

Bende de vardı sıkıntı anakartta kaçak olabilir. Çok oynama. Ben anakartı çıkartıp takdığımda düzelmişti. Sen 1 kere dene olmadı tamirciye ver. Anakartın dönüşü olmayabiliyor bazen

Bende de vardı sıkıntı anakartta kaçak olabilir. Çok oynama. Ben anakartı çıkartıp takdığımda düzelmişti. Sen 1 kere dene olmadı tamirciye ver. Anakartın dönüşü olmayabiliyor bazen
İç parçalarla alakalı olmayabilir çünkü ilk aldığımda yoktu o sorun 3 4 gündür oluyor

Parça demiyorum. Devrelerinde kaçak olabilir. Dediğim gibi garantisi yoksa anakartı sök tak ben de düzelmişti. Gene olmadı anakarttan iyi anlayan bir tamirciye götür

Parça demiyorum. Devrelerinde kaçak olabilir. Dediğim gibi garantisi yoksa anakartı sök tak ben de düzelmişti. Gene olmadı anakarttan iyi anlayan bir tamirciye götür
Garantisi var daha 1 ay önce aldım. Ayrıca bunu aynı laptopu kullanan forumdan bi hocam daha yaşıyormuş onunla konuştuk. Onunda mı devresinde kaçak vardır

Garantiye göndereceğim cihazı

Pc yi sert bir şekilde koymuş olabilirsiniz, şarj soketine bir şey girmiş olabilir, cihaz sarsılmış olabilir
Ya öyle bir şey hatırlamıyorum sert fln koymadım hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,159
Son üye
Berkay1519
Geri