Yeni yıla kıza çıkma teklif ederek gireyim mi

Çok cesaretlisin ne xjcjfjddjdj sanki kendisi İngiltere prensesi aga olmaz bundan ben sana diyim
sus pişman oldum 31 çektikten sonra bu kadar pişmanlık gelmiyordu keşke yapmasaydım

sus pişman oldum 31 çektikten sonra bu kadar pişmanlık gelmiyordu keşke yapmasaydım
aga sana o zehir olayını yazan arkadaşa saldır bence ki bu tarz şeylerde kendi ifadeni kullanman lazım senin cümlelerinle olucaksa olsun başkasının kafa yapısıyla ilerlersen o iş olacağı varsa da olmaz

aga sana o zehir olayını yazan arkadaşa saldır bence ki bu tarz şeylerde kendi ifadeni kullanman lazım senin cümlelerinle olucaksa olsun başkasının kafa yapısıyla ilerlersen o iş olacağı varsa da olmaz
yaw kendisi de farkında acındırma anlamına geldiğini anladı ama gitti onu yazmış ben çıldırdım burada

Hepsini okuyamadım sonuç ne ?

kimseye suçu atamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini okuyamadım sonuç ne ?
red

yaw kendisi de farkında acındırma anlamına geldiğini anladı ama gitti onu yazmış ben çıldırdım burada
sağlıklı düşünemedğimin farkındaıym

kimseye suçu atamam

red

sağlıklı düşünemedğimin farkındaıym
Yaşın kaç kanka ve kızın? Ayrıca nerden tanişiyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930