Neler Yeni

Razer deathadder v2 pro alıyorum

En İyi Cevap
Kanka skatezleri başarılı, ağırlığı sorun teşkil etmiyor, en azından benim için.
Screenshot_2023-05-20-14-50-31-450_com.android.chrome.png

Clickler bir tık sert geldi bana, alıştıktan sonra np ama keşke daha yumuşak olsaydı demiştim. Malzeme kalitesinden pek memnun değilim, clicklerde biraz pre-travel var, post travel çok önemli değil zaten clickler sert olduğu için basınca daha ileri gitmezsin bilinçsiz olarak. Sağ-sol clicklerin üstü (?) kabukta bitişik, DA V3 Pro'da yıllar yılı süren bu tasarımı değiştirdiler, bu tasarım yüzünden sol clicke basarken farenin yan tarafındaki o ince açıklık bazen elinin sol arka kısmını ufak bir dürtüyor, malzeme kalitesinden ziyade tasarımın bir hatası sanıyorum, muhtemelen...

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
kilan embappe
Alma knk çok ağır 88GR

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
Alma knk çok ağır 88GR

kanka şu mouselara ağır diyonuz da 10 gr 20 gr ne fark edecek tamam psikolojik olduğunu düşünüyorum

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma knk çok ağır 88GR

bugüne kadar hafif kullanmadım o da sıkıntı çıkarabiir
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski bir mouse tavsiye etmem
ne alim dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
kilan embappe
bugüne kadar hafif kullanmadım o da sıkıntı çıkarabiir

ne alim dostum
Kanka max 1 haftaya alışırsın o da max yani.

kanka şu mouselara ağır diyonuz da 10 gr 20 gr ne fark edecek tamam psikolojik olduğunu düşünüyorum
Çok düşük ağırlıklarda 5GR bile fark ediyor sen 20GR fark etmez dyorsun. Hafiflik eline alınca "oooo çok hafif" demen için değil mesela 100GR bir mouse ile CS'de bir maç attığında, hafif mouse oranla daha çok yorulacaksın.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Kanka skatezleri başarılı, ağırlığı sorun teşkil etmiyor, en azından benim için.
Screenshot_2023-05-20-14-50-31-450_com.android.chrome.png

Clickler bir tık sert geldi bana, alıştıktan sonra np ama keşke daha yumuşak olsaydı demiştim. Malzeme kalitesinden pek memnun değilim, clicklerde biraz pre-travel var, post travel çok önemli değil zaten clickler sert olduğu için basınca daha ileri gitmezsin bilinçsiz olarak. Sağ-sol clicklerin üstü (?) kabukta bitişik, DA V3 Pro'da yıllar yılı süren bu tasarımı değiştirdiler, bu tasarım yüzünden sol clicke basarken farenin yan tarafındaki o ince açıklık bazen elinin sol arka kısmını ufak bir dürtüyor, malzeme kalitesinden ziyade tasarımın bir hatası sanıyorum, muhtemelen önceki deathadder modellerinde de benzer bir sorun vardır. Aynı zamanda farenin solundaki başparmağını koyduğun yerde eğer tuşlara değil boş yere parmağını koyarsan oradaki kaplama çok hafif bir sağa gidip oturuyor. Bendekinde oraya oturması biraz sıkıntı, her üründe olmayabilir.

Ben ürünü aldığımda dock ile birlikte daha ucuza geliyordu ancak ben aldıktan sonra ürünün fiyatı epey bir dalgalandı, şu an dock ile daha pahalı ama masada şık duruyor ve şarj için iyi bir seçenek. Rgb senkronizasyonu da güzel duruyor, eğer da v2 pro alacaksan tavsiye ederim.

Bunlar dışında bence güzel mouse, severek kullanıyorum. Yazılımı çok iyi, sensörü çok iyi, tasarımı güzel, şık ve ışıklandırması iyi. Kısaca bence güzel fare. Keşke daha fazla param olsaydı da V3 Pro alabilseydim, asıl gözüm ondaydı ama ona o kadar para vermek istemedim. Bütçeni bilmemekle birlikte mümkünse V3 Pro'ya bakabilirsin, belki Viper V2 Pro da ilgini çeker, o tam claw grip ancak sensörü V3 Pro ile aynı, V2 Pro'dan daha iyi.
Kablosuz farelerde idle delay'den ötürü Logi ve Razer dışında markaları tavsiye etmiyorum, tabii isteyen yine bakabilir. Logi ise pahalı, Razer'dan da pahalı, G Hub yazılımı da bence başarısız, o yüzden ilk tercihini Razer'dan yana kullanmanı öneririm. Tekrar mouse alacak olsam yine Razer alırım, belki bu sefer daha üst bir modele bakarım :) Başka sorun varsa sorabilirsin knk

En İyi Cevap
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
Kanka max 1 haftaya alışırsın o da max yani.

Çok düşük ağırlıklarda 5GR bile fark ediyor sen 20GR fark etmez dyorsun. Hafiflik eline alınca "oooo çok hafif" demen için değil mesela 100GR bir mouse ile CS'de bir maç attığında, hafif mouse oranla daha çok yorulacaksın.
bununla yıllarca e-spor oynadım hiç yorulduğumu hatırlamıyorum, belki hafif mousetan buna geçinde dediğin şey olabilir ama normal bir kullanıcı için tamamen plasebo etkisi, naçizane görüşüm

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
kilan embappe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,070