brkdrmn7
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 743
Fotolar mükemmelBenimkide geldi gayet güzel ilk basım çok arşa çıkarmadı beni ama en nihayetinde 50tl çok kasmamak lazım
Fotolar mükemmelBenimkide geldi gayet güzel ilk basım çok arşa çıkarmadı beni ama en nihayetinde 50tl çok kasmamak lazım
içinden kaç tane kağıt cıkıyo hocamBenimkide geldi gayet güzel ilk basım çok arşa çıkarmadı beni ama en nihayetinde 50tl çok kasmamak lazım
telefona bağlamak zor muBenimkide geldi gayet güzel ilk basım çok arşa çıkarmadı beni ama en nihayetinde 50tl çok kasmamak lazım
1 tane kankaiçinden kaç tane kağıt cıkıyo hocam
yok kanka fun print diye bi uygulama var yükle 1dk sürmeztelefona bağlamak zor mu
Çıkıyor hocamyok hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçinden kagıt cıkıyor mu basmalık? Benimki de gümrükte
Parasına göre çok çok iyiHobaaa hayırlı olsun, bizim ki de damlar yakında. Nasıl deneme yaptın mı
vergi dahil kaça almıştınız hocam (indirimi bitmiş zaten
48.77 TLvergi dahil kaça almıştınız hocam (indirimi bitmiş zaten)
Çok güzelmis hayırlı olsunBenimkide geldi gayet güzel ilk basım çok arşa çıkarmadı beni ama en nihayetinde 50tl çok kasmamak lazım
Dostum şu videoyu izle, aklında olan olmayan tüm soruların cevabı varbenim ürün de geldi arkadaşlar çok güzel çok memnunum ama bu rulo konusunda 57mm lik rulo bulunmuyor hiçbir yerde 56 lık kullanan var mı bir sorun olur mu inceleme videosunda da 56 lık kullanmıştı inceleyen beyefendi 1 mm den bir şey olur mu